Ana SayfaDizilerTövbeler Olsun 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Namzet Yine Bir Günahıyla Daha...

İlgili Postlar

Tövbeler Olsun 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Namzet Yine Bir Günahıyla Daha Yüzleşiyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun 8. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Namzet ile Osman, tavla oynamak için karşı karşıya gelir. Her iki tarafında tavla konusunda iddialı olmasından babasına güvenen Sinan iddiaya girer. Osman, Namzet’i tavlada yener. Sinan ise, bıyıklarını kestirmek zorunda kalır. Tövbeler Olsun 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Namzet, yine bir günahıyla daha yüzleşiyor. İstanbul’un en iyi köftecisinin formülünün yok olmasına neden olan Namzet, bakalım yıllar sonra da olsa hatasını telafi edebilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Namzet Yine Bir Günahıyla Daha Yüzleşiyor!

Tövbeler Olsun 8. bölüm 2. fragmanında; Namzet ile Osman, bir köfteciye gidiyor. Adam, vakti zamanında bir adamın babasının köftesini beğenip tarifini istemiş ve tarifin yazılı olduğu kağıdı almaya çalışırken tarif ocakta yanmıştır. Osman, o adamın Namzet olduğunu hatırlıyor. Namzet, o köftecinin yeniden itibarını kazanabilmesi için o özel tarifin peşine düşüyor. Latife ile Anıl, yakınlaşmaya başlıyor.

İşte Tövbeler Olsun 8. bölüm 2. fragmanı….

 

TÖVBELER OLSUN 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Namzet, bir şeyler öğrenmesi için Buğra’yı dükkanına çırak olarak alır. Buğra ile Aylin, her fırsatta görüşmeye devam eder. Namzet, Osman’a yıllar önce komşusunun kendisine emanet ettiği papağanı götürüp doğaya bıraktığını hatırlatır ve helallik istemeye ondan başlamasını ister.

Namzet, aslında papağanı doğaya bırakmamıştır. Onu götürüp bir benzinciye para karşılığı satmıştır. Aradan 20 yıl geçmesine rağmen kuşun yaşadığını öğrenen Namzet, onu alması için oğlunu ve şoförünü gönderir. Ama kuşu alamıyorlar birde ondan dayak yerler. Namzet, kuşun onları bu hale getireceğine inanmaz ve Osman’la birlikte benzinciye gider.

Onlarda dayak yeyince, son bir baskın daha yapıp kuşu almayı başarırlar. Namzet, kuşu sahibine götürüp ondan helallik ister. Öte yandan Nazmiye, şirketin avukatı Osman’ın iş birlikçisi Anıl’a fena halde aşık olur. Onu düşünmeden bir an bile geçiremez. Nazmiye, Erkan’ı yemeğe davet eder.

Ertan, Anıl’a Nazmiye ile baş başa yemeğe çıkacaklarını söyler. Anıl, onları kıskanır. Nazmiye, Ertan’dan Anıl ile ilgili bilgi toplamasını hayatında biri olup olmadığını öğrenmesini ister.

Tövbeler Olsun 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Girdiği Bahsi Kaybedince Bıyıklarından Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler