Ana SayfaDizilerZümrütüanka 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Hem Zümrüt'ten Hem De Kızından...

İlgili Postlar

Zümrütüanka 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Hem Zümrüt’ten Hem De Kızından Mı Olacak?

Fox Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Zümrütüanka, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zümrüt, Işık’ın Serhat’ın kızı olduğunu duyuyor. Ama, kafasında gördükleri duydukları birbirine karışıyor. Meliha, ablasına yardım ediyor ve Cihan’ın adresini bulup ablasına veriyor. Cihan’la görüştüğü sırada Zümrüt fenalaşıyor. Cihan, Serhat’ın Işık’ı almak için Deniz’le formalite bir evlilik yaptığını ve eski karısıyla aynı evde yaşadığını sosyal hizmetlere şikayet ediyor. Zümrüt, eve geldiğinde Deniz’le Serhat’ın evlenme cüzdanını buluyor. Zümrütüanka 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Serhat, hem Zümrüt’ten hemde kızından mı olacak?

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Hem Zümrüt’ten Hem De Kızından Mı Olacak?

Zümrütüanka 13. bölüm 1. fragmanında; Zümrüt, arkasından oynanan oyunların farkına varıyor. Annesinin bir konak karşılığında imza atıp Serhat’tan boşadığını anlayıp her yeri yıkıp döküyor. Zümrüt, Serhat’a yüzüğünü verip konağı terk ediyor. Serhat ile Deniz, Işık’ı Cihan’ın yanında mutlu bir şekilde buluyor. Yanlarında da Zümrüt vardır. Serhat, yaptığı büyük hatayla hem karısını hem de kızını kaybediyor.

İşte Zümrütüanka 13. bölüm 1. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zümrüt, Serhat’ın bir kızı olduğunu duyduktan sonra tekrar bayılıyor. Abbas’ın verdiği ilaçlarla Zümrüt, gerçekle hayali ayırt edemez duruma geliyor. Uyandığında kızın Serhat’ın kızı olduğunu hatırlıyor. Ama Deniz’in kim olduğunu soruyor. Ancak kimseden bir cevap alamıyor. Meliha, ablasına yardım ediyor ve Abbas’ın oğlundan Cihan’ın adresini öğreniyor.

Zümrüt, Cihan’ın yanına gidip, ondan gerçekleri anlatmasını istiyor. Çünkü, o da Işık’ın gerçek babası olduğunu haykırıyordu. Cihan, gerçekleri Serhat’tan öğrenmesinin doğru olduğunu söylüyor. Israr edince, eşinin çocuğunun olmadığını ve Deniz’den Işık’ı aldıklarını söylediği sırada Zümrüt fenalaşıyor.

Cihan onu, hastaneye götürüyor. Hastanede Zümrüt, kocasının soy adını taşımadığını anlıyor. Yine de Serhat’la evli olmadığı aklına gelmiyor. Cihan, sosyal hizmetlere gidip Serhat’ın Işık’ı alması için formalite evlilik yaptığını ve eski karısıyla aynı konakta yaşadığını söyleyip onu şikayet ediyor.

Serhat, tekrar fenalaşan Zümrüt’ü hastanede bırakıp eve gidiyor. Zümrüt ise, Işık’ın babasına yaptığı resmi ona götürüyor. Eve dönünce bir gelinliğin içeri alındığı görüp Deniz’in odasına giriyor ve Serhat’la Deniz’in evlilik cüzdanını görüyor. Sosyal hizmetlerden gelen görevliler salondayken Zümrüt, elindeki evlilik cüzdanıyla içeri giriyor.

 Zümrütüanka 12. Bölüm Ön İzleme Yayında! Her Şeyi Öğrenen Zümrüt Serhat’tan Hesap Soruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler