Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kıraç Dicle'yi İşten Kovacak Mı?

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kıraç Dicle’yi İşten Kovacak Mı?

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Menajerimi Ara, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kıraç’ın başka ajansa gittiğini Beren ağzından kaçırınca haber oluyor. Katarlılar bu haberden sonra ajansı almaktan vazgeçiyor. Herkes Kıraç’a haksızlık yaptığını düşünüp özür diliyor. Kıraç’ın eşi babasının şirketi almak istediğini ve onun artık Ego ajansın sahibi olduğu müjdesini veriyor. Böylelikle Dicle’yi işten kovabileceğini söylüyor. Menajerimi Ada 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kıraç, Dicle’yi işten kovacak mı?

Salı Dizileri 2020

Kıraç Dicle’yi İşten Kovacak Mı?

Menajerimi Ada 6. bölüm 1. fragmanında; Feris, dizideki rolüne kaptıran ve kendisini Aliço zanneden Rıza Kocaoğlu‘yla konuşmaya gidiyor. Onu normal dünyaya döndürmeye çalışıyor. Barış, Dicle’ye onun kendisine iyi geldiğini söylüyor. Beren, Dicle’ye Barış’la yakınlaştığı için istemiyor. Barış’ın abisi film projesini vazgeçirdiği için, Kıraç’ın eşi Meyda da onun her taşın altından çıkmasından rahatsız oluyor. Meyda, Kıraç ile o kızın arasında bir şey olduğundan şüphelenmeye başlıyor ve onu kovmasını istiyor.

İşte Menajerimi Ara 6. bölüm 1. fragmanı….

MENAJERİMİ ARA 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kıraç, sabah ofise geldiğinde kimse onun yüzüne bile bakmıyor. Toplantıda Feris, onun başka ajansla açıkladığını Dicle’den duyduğunu söylüyor. Dicle Gülin’i ele vermiyor ve başkalarından duyduğunu söylüyor. Kıraç, Dicle’ye insanların sırtından vurmayı çabuk öğrendiğini söylüyor. O da asla onun gibi biri olmayacağının üzerine basıyor.

Dicle, ilk aldığı maaşla herkese tatlı dağıtıyor. Kıraç’ı da es geçmiyor. İrem Derici, randevusuna gelmeyen Çınar’a ateş püskürüyor. O gün sarhoş olduğu için hiçbir şey hatırlamadığını söyleyip ondan özür diliyor. Şükran Ovalı, izleyicilerin kendisini unuttuğunu düşünmeye başlıyor ve Kıraç’ın yanına geliyor. Kıraç, Feris’e onu kaptırmamak için hemen bir rol ayarlıyor.

Direk dansçısını canladıracak olan Şükran Ovalı, çalışmalara başlıyor. Ancak rolün başkasının olduğunu öğrendikten sonra işten vazgeçiyor. Barış ile Beren’le bir film teklifi geliyor. Feris, toplantı yapıp dizinin konusunun klişe olduğunu ancak parasının iyi olduğunu söylüyor. Barış, senaryoyu Dicle’ye götürüp ondan fikir istiyor. Dicle, senaryonun ona uygun olmadığını ve daha iyi projeler geleceğinden emin olduğunu not olarak ona iletiyor.

Barış, abisinin yine komisyon aldığını öğrenip onunla tartışıyor. Dicle, Barış’ı evine bırakıyor. Tam gidecekken Barış, onunla kalmasını istiyor. Beren, Barış’ın önceki akşam geceyi Dicle’de geçirdiğini öğrenip onu kıskanıyor. Beren, gazeteciye ağzından babasının başka ajansa gittiğini kaçırınca haber oluyor. Haberi okuyan Katarlılar şirketi almaktan vazgeçiyor. Herkes, Kıraç’a haksızlık yaptığını düşünüp ondan özür diliyor. Meyda, Kıraç’a şirketi babasının alacağını ve onun patron olacağının müjdesini veriyor.

Menajerimi Ara 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dicle’den Kıraç’a Ağır Sözler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler