Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan'dan Sonra Eda'dan Da...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan’dan Sonra Eda’dan Da Aşk İtirafı Geliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selin, Serkan’a birlikte olmamız için ufakta bir umut varsa Ferit’den ayrılacağını söylüyor ve ona cevabı için iki gün süre veriyor. Eda, işten ayrılıyor ve İtalya’ya öğrenimini tamamlamak için görüşmeler yapıyor. Serkan ise, strese girip hastalanıyor. Eda gelip onun başında duruyor. Eda’nın İtalya’ya gitmek için yola çıktığını öğrenen Serkan, Selin’e konuşmak istediğini söylüyor. Ama görüşmeye gitmiyor. Serkan, Eda’yı bulup ona deli gibi aşık olduğunu itiraf ediyor. Sen Çal Kapımı 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Serkan’dan sonra, Eda’dan da aşk itirafı geliyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan’dan Sonra Eda’dan Da Aşk İtirafı Geliyor!

Sen Çal Kapımı 12. bölüm 1. fragmanında; Serkan, Eda’nın öğrenimini tamamlamasına engel olmuyor. Serkan, aşkını itiraf ettikten sonra Eda’nın duygularını öğrenmek istiyor. Oda duygularının karşılıklı olduğunu söylüyor. Aydan, Serkan’ı mutlu bir şekilde telefonla konuşurken görüyor ve Selin’le konuştuğunu zannediyor. Eda’nın halası da onun Serkan’la gerçekten sevgili olmasından korkuyor. Selin’de Serkan’ın Eda’ya aşık olduğunu anlıyor.

İşte Sen Çal Kapımı 12. bölüm 1. fragmanı….

SEN ÇAL KAPIMI 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Eda, Serkan’a sözleşmenin bittiğini söyleyip onunla vedalaşmaya gidiyor. Serkan, gitme diyemiyor. Ama kendisiyle şirkete gelmesi için ısrar ediyor. Orada Engin’e, ne yapıp ne edip Eda’yı şirkette çalışmaya ikna etmesini istiyor. Eda, iki hafta sonra Serkan’ın iş için Selin ile Londra’ya gideceğini öğrenip evine dönüyor.

İtalya’dan beklediği burs haberini alan Eda, çok mutlu oluyor. Hemen uçak biletini alıp arkadaşlarıyla bir veda yemeği yeyip hazırlanmaya başlıyor. Eda, Selin’in yanına gidip ona, Serkan’ın onu sevdiğini, onun nişanlandığı gün tanıştıklarını ve onun Ferit’ten ayrılması için böyle bir oyun oynadıklarını itiraf ediyor.

Selin, Serkan’la konuşup ona cevap vermesi için iki gün süre veriyor. Serkan, iyice sıkışıp kalıyor ve stresten hastalanıyor. Eda, Serkan’ın hasta olduğunu duyunca onun yanına gidip o geceyi onunla geçiriyor. Serkan, ateşler içinde yanarken Eda gitme diye sayıklıyor. Ama uyanınca hiçbir şey hatırlamıyor. Eda bunun üzerine sinirlenip yola çıkıyor.

Serkan, Eda’nın notunu buluyor. Selin, buluşma yerinde beklerken Serkan, Eda’yı bulup gitmemesini ve ona çok aşık olduğunu itiraf ediyor.

Sen Çal Kapımı 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Serkan Sonunda Eda’ya Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler