Ana SayfaDizilerAmazon Prime'ın İlk Türk Dizisi Artı'nın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu..

İlgili Postlar

Amazon Prime’ın İlk Türk Dizisi Artı’nın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu..

Son zamanların en büyük dizi ve sinema platformu olan Netflix’e rakip olan Amazon Prime Video platformu, 16 Eylül tarihi itibariyle izlenmeye başlandı. Hatta Amazon Prime’ın ilk Türk dizisi Artı’nın oyuncu kadrosuda belli oldu. İşte Detaylar..

Netflix’e Rakip Amazon Prime Video’da En İyi Dizi Ve Filmler…

Amazon Prime’ın İlk Türk Dizisi Artı’nın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu..

Amazon Prime, kısa bir süre önce Türkiye’de izleyicisine kavuştu. ilk 30 gün ücretsiz olarak izlenilecek olan Platformun ilk Türk dizisi olan Artı için de çalışmalar başladı. Artı’nın set çekimleri Ekim ayında başlayacağı  öğrenilirken, bu projeyi, ‘yapay zeka’ Enigma yönetecek.
Dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyan Artı isimli dijital dizinin tasarımını, Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi (LAMDA) mezunu Burak Arslan üstlendi.

Artı İzleyicileri Yaşadı!..

İzleyiciler Artı dizide kendi karakterlerini oluşturabilecek ve kendi hikayelerini yazabilecek. Projenin ilk karakterlerini Erzincan’dan başlayarak tüm illerdeki köy çocukları oluşturacak.

Okan Bayülgen kimdir?

Artı Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak..

19 Mayıs 2021’de yayınlanması planlanan Artı dizisinde ise Binnur Kaya, Serenay Aktaş, Okan Bayülgen, Zeynep Alkan ve Aslı Omağ yer alıyor.

Serenay Aktaş kimdir?    Binnur Kaya kimdir?

Zeynep Alkan kimdir?      Aslı Omağ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler