Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'tan Nafaka Açıklaması

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan Nafaka Açıklaması

Ataşehir’de bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç’tan nafaka açıklaması. Serdar Ortaç, Chloe Loughnan ile 5 yıl süren evliliğini tek celsede 2019 yılının ağustos ayında noktalamıştı.

Chloe Loughnan kimdir?

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç “Daha Çok Borcum Var”

Serdar Ortaç’tan nafaka açıklaması. Boşanmanın ardından Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan’a nafaka ödemesi gerekirken aylardır ödemediği geçtiğimiz günlerde magazine yansımıştı.

Chloe Loughnan nafaka konusunda şu sözleri söylemişti; “Serdar 5-6 aydır nafaka ödemiyor. Bir ara beni aradı ‘Chloe ödeyemiyorum’ diye. ‘Niye diye sormadım bile. 2 yıl her ay ödeme yapacaktı ama canı sağ olsun.”

Önceki gün Ataşehir’de bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan’ın nafaka ile ilgili söylediklerine cevap verdi.

Chloe Loughnan: Serdar Ortaç Nafakamı Ödemiyor

Ortaç, “Kız bu konuda çok haklı. Birinciyi ödeyemedim, sabretti. İkinciyi ödeyemedim sustu. Üçüncü, dördüncü derken hep sustu. Sonra mesaj attı. ‘Serdar burada aç mı kalayım? Burada ihtiyaçlarım oluyor’ yazmış. Özür diledim. Şimdi biraz toparladım, toparladıkça gönderiyorum. Ama tabi daha çok borcum var.”

“Geçmiş günlere göre borçlarımı azalttım. Devlete vergi borcum var. Yapılandırmaya alacaklar. Bir kamu bankasına borcum var, onları da yapılandıracaklar. Canımı mı alacak? Başka çaremiz yok. Çalışacağız, insanları eğlendireceğiz, kazanıp ödeyeceğiz” dedi ve sözlerine devam etti.

“Bundan sonra gece 12’de eğlence bitecek ve gidip uyuyacağız. Ben bu işe yıllar önce Karabiberim şarkısı ile başladığımda sabah 7’de bitirirdik bu işi. Şimdi daha iyi. Biz de yorulmuyoruz, dinleyen de… Madalyonun diğer yüzünde ise çok başka bir tablo var. Çünkü gece hayatında, eğlenen insanlar mekandan çıktığı anda, taksicisinden, restoranına, valesinden, garsonuna herkes para kazanıyor. Hepsinin durumu vahim. Bu virüs 100 senede bir geliyor, bu da bize denk geldi, inşallah hep birlikte atlatacağız.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler