Ana SayfaÜnlülerChloe Loughnan: Serdar Ortaç Nafakamı Ödemiyor

İlgili Postlar

Chloe Loughnan: Serdar Ortaç Nafakamı Ödemiyor

Chloe Loughnan ve Serdar Ortaç 5 yıllık evliliklerini 2019 yılının ağustos ayında noktalamışlardı. Boşanmanın ardından ülkesi İrlanda’ya dönen  Loughnan’dan  Serdar Ortaç açıklaması.

Chloe Loughnan kimdir?

Serdar Ortaç kimdir?

Chloe Loughnan: Canı Sağ Olsun

5 yıl süren evliliklerini tek celsede bitiren Chloe Loughnan ve Serdar Ortaç çiftinin ayrılığı şok etkisi yaratmıştı. Boşanmanın ardından evden ayrılırken üzülerek ağlayan Chloe bir arkadaşına şunları söylediği konuşulmuştu : ‘Boşanacağımı bile bilmiyordum. Öğrenince hastanelik oldum, 3 kilo verdim.Çok çok üzgünüm. Serdar beni yolcu etmeye ne yazık ki gelmedi. Canı sağ olsun. Bir daha ne zaman dönerim bilmiyorum. Annem, babam, dostlarım toparlanmam için yoğun çaba harcıyor.’

Boşanmadan ardından Serdar Ortaç ise biten evliliği hakkında çocuk konusundaki pişmanlığını şu sözlerle dile getirmişti;

“Kısmet olmadı. Cilt tedavisi gördüğü için ‘hamileliği problemli olabilir’ dedik. Sonra biraz daha beklemek istedik. Aslında benim hatam. ‘Biraz daha hayatı yaşasın, sonra anne olur’ dedim. Keşke ertelemeseydik. Şimdiki aklım olsa beş çocuk yapardım. Yanlış yaptım. Ondan çok güzel çocuklarım olurdu”

Çift tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe’ye 1 milyon lira tazminat ödeyeceği basına yansımıştı. Serdar Ortaç boşanmanın ardından “Hanıma 10 senelik hizmetinin karşılığında nafaka verdim. Kontrat yaptık. Her ay güzel bir miktar ödüyorum. Kafamı hiç ağrıtmayan biriydi. Verdiklerim helal olsun” demişti.

Chloe Loughnan ilk kez konuştu. Eski eşinin nafaka ödemediğini söyleyen Chloe:  ‘Serdar 5-6 aydır nafaka ödemiyor. Bir ara beni aradı ‘Chloe ödeyemiyorum’ diye. ‘Niye diye sormadım bile. 2 yıl her ay ödeme yapacaktı ama canı sağ olsun.” dediğini dile getirdi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler