Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz: "Neşeli Bir Zaman 5-6 Aydır Geçirmedim"

İlgili Postlar

Cem Yılmaz: “Neşeli Bir Zaman 5-6 Aydır Geçirmedim”

Gazeteci, köşe yazarı ve sunucu Candaş Tolga Işık’ın Haber Global’de hazırlayıp sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programının son konuğu usta komedyen Cem Yılmaz, “Neşeli Bir Zaman 5-6 Aydır Geçirmedim” dedi. Özel ve meslek hayatına dair çarpıcı açıklamalar yapan usta komedyen bakın daha neler neler söyledi. Tüm Detaylar Haberimizde..

Cem Yılmaz Yeni Projesini Açıkladı..

Cem Yılmaz: “Neşeli Bir Zaman 5-6 Aydır Geçirmedim”

Usta Komedyen Cem Yılmaz, Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın hazırlayıp sunduğu “Az Önce Konuştum” programına konuk oldu. Cem Yılmaz’ın samimi açıklamalarından bazı satır başları ise şu şekilde;

“Çok uzun zamandır televizyon izlemiyorum. Yalnızca yılbaşlarında izliyorum. Bir eksiklik hissetmiyorum. Şu sıralarda pek neşeli değilim. Pek gülmüyorum. Çok neşeli bir zaman geçirmedim son 5-6 aydır. Abim için komik bir adam diyemem dramatik bir adamdır. Tanıdığım en komik kişi şu an yakınımda olduğu için Zafer Algöz diyebilirim.”

Cem Yılmaz kimdir?

“Beni Ekileyen İnsanlar Benim Ustamdır”

  • Cem yılmaz’ın bir ustası var mı?

“Benim yaptığım meslek itibarıyla ben ne yazık ki bu mesleğin ustalarıyla beraber vakit geçiremedim. İzleyip zihninde bu işi yapıp yapmamak olmasa dahi bir mizahi bakış, bir öykü anlatmadaki tatlılık, bir perfomansı izlerken oradan öğrenilen şeyler anlamında, Nejat Uygur, Şener Şen gibi isimleri sayabilirim. Benim çocukluğumdan beri beni etkileyen insanlar benim ustamdır…….

……Rahmetli Seyfi Dursunoğlu, çok da severdim. Onun benimle ilgili bir tespiti var. “Ama onun bir sürü yazarı var” diyor. Ben tiyatro oyunu formunda bir şey sergiliyorum ve onu teliflemem lazım. Yazıyorsam da ben yazıyorum.”

“Bizim İş Gamsız Bir Adamın Yapacağı Bir İş Değil”

“Bu işin çilesi yok değil. Yok zannediliyor. Bu bir ruh halidir. Sizin esprileriniz ne kadar komik olursa olsun. Siz, bunu sunmak ile ilgili bir ruh halinde olmalısınız. Bu ruh haline özen göstermelisiniz. Bu sizi yalnız bırakabilir. İşin yapıldığı an çok çileli bir andır. Bizim iş gamsız bir adamın yapacağı bir iş değil. Çoğunluk beni gamsız birisi zannediyor. Ben gayet gamlı bir insanım. sahne ile ilgili söyleyeceğim şey: Gamsız girilmez.”

“Soytarılığım Benim İçin Bir Problem Değil”

“Yanlış anlamasın kimse darılmasın da soytarılığım benim için bir problem değil. Tanım olarak değil. Benim gibi bir çocuğa soytarı diyorsun aç bakalım Tiktok videolarını… Bunların içinde sayısalcılar var sözelciler var. Sen beni hiç gördün mü iş yerinde printer’ın önünde göbek attığımı. Görmedin demi. Benim yaptığım işlerin gerçekten ne kadar minimal olduğunu toplasan 13 tane senaryosunu yazdığım filimim var. 3 tane de repertuarım var sahnede. Benim yaptığımın tamamı bu. Diyor ki soytarılık yapma. Hangi işte gördün. Printer’ın önünde oynadığımı. Çakmakla osuruğumu yaktığımı gören var mı? Yok. Burnuma Wasabi soktuğumu gören var mı? Yok. Bütün dünya şu anda bu videoları izliyor. Bu insanları komedyenler mi delirtti? Ben bu yelpazeye baktığım zaman zihinsel gelişim olarak kendimi bir astronota daha yakın hissediyorum.

“Aşıyı Büyük Bir İhtimalle Ya Acun Bulacak Ya Nusret”

“Bugün burada açıklayalım Acun aşıyı buldu. Niye bütün Türkiye bunu beklemiyor muydu? Büyük bir ihtimalle ya Acun bulacak ya Nusret. Nusret bulursa altın kaplamasını da yapar onun.”

Cem Yılmaz’ın İhaneti Sezen Aksu’ya İlham Verdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler