Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han İle İnci Aşkı Başlamadan...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han İle İnci Aşkı Başlamadan Bitecek Mi?

TRT 1’in yeni iddialı dizisi Masumlar Apartmanı 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye’nin yaptığı kabalıktan sonra Han, İnci’nin ailesinden özür dileyip onların taşınmalarına yardım ediyor. İnci’nin dedesi, onun her fırsatta Han’la görüştüğünü anlıyor. Uygar, terk edilmenin acısı ile gece evin önünde rezalet çıkarıyor. İnci onu, susturmak için aşağıya inince kapıda kalıyor ve geceyi Han’ın odasında geçirmek zorunda kalıyor. Safiye ise, onları aynı odada uyurken görüyor. Masumlar Apartmanı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Han ile İnci aşkı, başlamadan Safiye yüzünden bitecek mi?

Salı Dizileri 2020

Han İle İnci Aşkı Başlamadan Bitecek Mi?

Masumlar Apartmanı 3. bölüm 1. fragmanında; Safiye’nin çıkarttığı rezaletten sonra İnci, Han’la görüşemiyor. Onun gönlünü almak isteyen Han, İnci’nin çalıştığı radyoya canlı olarak bağlanıp onsuz geçiremediği saniyeleri anlatıyor. Safiye ise, İnci’nin eve girdiği ve mikrop getirdiğini düşünerek her yeri Gülben’le birlikte çamaşır suyuyla yıkıyor. Artık çamaşır suyundan zehirleniyorlar. Han, kız kardeşlerine tedavi olmaları gerektiğini söylüyor. Bu arada Uygar, İnci’nin başına bela oluyor.

İşte Masumlar Apartmanı 3. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 2. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Han, ablasının içeri almak istemediği yeni kiracıların İnci’nin ailesi olduğunu anlıyor. Safiye, Han’ın İnci’yi tanıdığını anladıktan sonra başlıyor kurmaya. Dün geceyi beraber geçirdiklerini, onların sevgili olduklarını, onun kardeşinden çocuk yapmak istediğini sayıyor da sayıyor. Han, ablasını içeri alıp aşağıya inerek İnci’nin ailesinden özür diliyor ve onların taşınmalarına yardım ediyor.

Han’ın babası durumu öğrenip Safiye’nin Han’la uğraşmaması için ondan ıspanak yemeği istiyor. Onun iki gün mutfakta ıspanakları yıkayacağını bildiği için bunu yapıyor. İnci ile Han, beraber sokakta yürüyüp simit alıyor. Onları beraber gören İnci’nin dedesi torununun kendisine yalan söylemesine içerliyor.

İkili ertesi gün çay içmek için randevulaşıyor. İnci, aynı iş yerinde çalıştığı Uygar tarafından ihanetle suçlanıyor. Uygar, İnci’nin çıkışta Han ile buluştuğunu görüyor. Han, İnci’ye eğer Uygar’a geri dönecekse bilmesi gerektiğini söylüyor. İnci’de nedenini sorduğunda, daha fazla ona kapılmak istemediğini söylüyor. Uygar, gecenin bir yarısı içip kapının önüne gelip İnci’den dışarı çıkmasını istiyor.

Han ise, o sırada çöp toplama işinden geri dönerken onu görüyor. Anahtarını kapıda unutan İnci’yi odasına kimse duymadan çıkarıyor. Safiye, sabah kalkıp onları aynı odada yatarken görüyor. Daha önceki ilişkisi de Safiye ablası yüzünden biten Han’ın bu ilişkisi de başlamadan bitecek mi?

Masumlar Apartmanı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Han Ablası İle İnci Arasında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler