Ana SayfaDizilerMasterChef'te İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’te İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’nin yayınlanan yeni bölümünde, 6. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi ve Kırmızı takımın kıyasıya mücadele verdiği bölümde dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Sonrasında yapılan bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ilk eleme adayını belirledi. MasterChef 2020’nin 6. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk iki eleme adayları kimler oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef’te İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2020’nin 6. hafta ilk dokunulmazlık oyununda, mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununda salaş balıkçı konsepti vardı. Şefler, takımlardan balık ürünleri üzerine bir menü yapmalarını istedi. Süre başlamadan önce avantaj oyununu kazanan Mavi takım, oyuna beş dakikalık avantajla başladı.

Süre başladığında her iki takımda var güçleriyle şeflerin verdiği menüyü hazırlamaya başladılar. Süre bitti ve sıra değerlendirmeye geldi. Şefler her iki takımın da tabaklarını tek tek tadımlarını yapıp sonuçları açıkladılar.

– Kırlangıç çorbası. yemeğinde başarılı tabağı sunan Mavi takım oldu.
– Levrek Marin yemeğinde başarılı tabağı sunan Mavi takım oldu.

– İstavrit tava yemeğinde başarılı tabağı sunan Mavi takım oldu.
– Uskumru pilaki yemeğinde başarılı tabağı sunan Kırmızı takım oldu.
– Fırında helva yemeğinde başarılı tabağı sunan Mavi takım oldu,

4’e 1’lik farkla Mavi takım MasterChef 2020’nin 6. hafta ilk dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu. Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldı.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dokunulmazlık oyunu sonrasında Kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için siyah önlükleri giyip mutfaktaki yerlerini aldılar. Bireysel dokunulmazlık oyununda yapılması istenen yemek Danilo şefin özel yemeği Gizli Orman yemeği oldu. Yarışmacılara 45 dakika süre verildi. Sürenin bitiminde gerekli tadımlar yapıldı ve en başarılı tabağı yapan ve bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Emir oldu.

Emir, haftanın ilk eleme adayı olarak Özgül’ün ismini verdi. Takım kendi aralarında verdiği oylar sonunda en çok oyu alan yarışmacı Esra oldu. Böylelikle haftanın ilk iki eleme adayı, Özgül ile Esra oldu.

MasterChef 2020 5. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler