Ana SayfaDizilerHekimoğlu 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek İle Ateş Yeni Hasta İçin...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek İle Ateş Yeni Hasta İçin Birbirine Giriyor!

Kanal D’nin yayınlandığı günden buyana büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Ateş, uzun zamandır kanserle mücadele eden ve çok az zamanı kalan Elif’i kurtarmak için bir fikir düşünüyor. Elif’in ailesi, bu ameliyata onay veriyor. Ateş, yaptığı ameliyattan sona Elif’i tekrar hayata döndürmeyi başarıyor. Hekimoğlu 19. bölüm 1. bölüm fragmanı yayınlandı. İpek ile Ateş, yeni hasta içini yine birbirine giriyor.

Salı Dizileri 2020

İpek İle Ateş Yeni Hasta İçin Birbirine Giriyor!

Hekimoğlu 19. bölüm 1. fragmanında; Hastaneye, ellerini kaybetmek durumunda kalan bir hasta geliyor. Ateş ile İpek, arasında yine hasta yüzünde bir tartışma yaşanıyor. Bu tartışmanın sonunda Ateş’in yine haklı olduğunu anlayan İpek, rahatlıyor.

İşte Hekimoğlu 19. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/8oIFnaMLut0

HEKİMOĞLU 18. SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ateş, eski eşi Selin’le aynı hastanede çalışmaktan rahatsız olur ve etrafındakiler onun bundan gergin olduğunu anlıyor. Bir de bu yetmezmiş gibi Selin, Ateş’e açılan davalarla ilgilenmektedir. Bu durum Selin’inde pek hoşuna gitmez ama ilgilenmek zorunda kalıyor. Öte yandan Ateş, saman nezlesine yakalanıyor. Bunu fırsata çeviren Ateş, poliklinikten de kaytarmanın sevincini yaşarken, hastaneye gelen küçük bir kız çocuğu onun her şeyi unutmasını sağlıyor.

Elif, kanser hastasıdır ve çok vakti kalmadığını anlayan Ateş, onun hayatını kurtarmak için bir çözüm yolu arıyor. Zaten bir haftadan az ömrü kalmış Elif’i riskli bir ameliyat yapmak istiyor. Ateş’in yapmak istediği operasyonu öğrenen İpek, ona karşı çıkıyor. Ama Ateş, başka çareleri olmayan ailenin onayını alarak kızı operasyona alıyor.

Ateş’in operasyonunda Elif’in kalbi durdurulacak ve ondan sonra yaşama tutunması için bir süreç başlayacaktır. Elif, operasyondan sağ sağlim çıkıyor ve sağlıklı bir hayata başlıyor. Bir kez daha Ateş Hekimoğlu haklı çıkıyor. Selin, Ateş’in yanına gidip kocası Metin’in ona gönderdiği paketi veriyor. Paketin içinden Ateş’in sevdiği takımın forması çıkıyor. Orhan, belki onun kendisiyle maça çıkmayı teklif ettiğini söylüyor.

Hekimoğlu 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Ateş’e Annesi İçin Yaşamak İstediğini Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler