Ana SayfaDizilerBaraj 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım'ın Yalan Söylediğini Anlıyor Mu?

İlgili Postlar

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ın Yalan Söylediğini Anlıyor Mu?

Fox Tv’nin yeni iddialı dizisi Baraj, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Zerrin, Nehir’in dolandırdığı kocalarıyla konuşup, onlara kaptırdıkları parayı susmaları karşılığında vereceklerini vaat ediyor. Nazım, Nehir’le görüştüğünde ona aslında dolandırıcı olduğunu ve son kez bunu yaptığını itiraf ediyor. Baraj dizisi 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nehir, Nazım’ın yalan söylediğini anlıyor. Bakalım bundan sonra Nehir’in tavrı ne olacak?

Salı Dizileri 2020

Nehir Nazım’ın Yalan Söylediğini Anlıyor Mu?

Baraj dizisinin 7. bölüm 1. fragmanında; Nazım, alıyor sazı eline ve türküsünü söylemeye başlıyor. Nehir, aslında Nazım’ın kim olduğunu anlıyor ve şantiyeye gidiyor. Tarık bildiği Nazım’ı karşısında görüyor. Zerrin’in ise, bu ikiliyi ayırmak için başka bir planı vardır.

İşte Baraj 7. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1308515872516968448

BARAJ 6. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir’in eski aldattıkları kocaları paralarını almak için otele geliyor. Zerrin, onları sakinleştirip onların kendilerini polise vermemeleri karşılığında paralarını fazlasıyla geri alacaklarını vaat ediyor, Tarık, Nehir ile buluşup sokaklarda geziyor ve bir ara yakınlaşıp öpüşüyor. Nehir, onun onca ay konuştuğu gibi biri olmadığını aslında anlıyor.

Nehir ile konuşmaya giden Nazım, otelin girişinde onu görüyor ve tanıyor. Bu durumda farklı kimliğe bürünen Nehir, onunla konuşup  aslında kendisinin nasıl bir dolandırıcı olduğunu anlatıyor. Onun hikayesini dinleyen Nazım, onun son bir kez Zerrin ablasının hastalığının tedavisi için bunu yaptığını anlayışla karşılıyor ve yine kendisinin aslında aylarca yazıştığı kişi olduğunu söyleyemiyor.

Büyük bir vurgun yanmak için bir araya gelen ekibe, Nehir’in kandırdığı eski kocaları da, yapacakları filmin kameramanları olarak katılıyor. İşin içine, kandıracakları adamın babası da giriyor. O oğlunun film için bir milyon vermesine onay vermiyor. Zerrin, son anda zaten filmin yapımcısının başka sponsor bulduğunu açıklıyor.

Adamlar, düşüneceklerini söyledikleri sırada Nehir, valizini hazırlamaya başlıyor. Zerrin yine, Nehir’e duygu sömürüsü yapıp onu kalmaya ikna ediyor. Ona, ertesi gün alacakları parayı alıp gidebileceğini, ama böyle hasta bir kadını yalnız bırakmaması için elinden geleni yapıyor.

 

Baraj 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’a Dolandırıcı Olduğunu İtiraf Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler