Ana SayfaDizilerAcun'dan Masterchef Yarışmacılarına Kullanım Yasağı!

İlgili Postlar

Acun’dan Masterchef Yarışmacılarına Kullanım Yasağı!

TV 8 televizyonlarında 3 sezondur kıran kırana devam eden yarışma Masterchef bu sezon hep ilklere sahne olurken Masterchef yarışmacılarına yasak geldiği iddia edildi.. Acun Medya, göz bebeği yarışmacılarına neyi kullanmayı yasakladı? İşte Detaylar..

MasterChef’te İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Acun’dan Masterchef Yarışmacılarına Kullanım Yasağı!

Ekranlarda reytingleri alt üst eden popüler yemek programı olan Masterchef’te yarışmacılarına Acun Medya tarafından Instagram hesaplarını kullanma yasağı geldiği öne sürüldü. Tüm dikkatleri  Masterchef yarışmasında olan izleyiciler, yarışmacıların program sırasında yayınladıkları paylaşımları sebebiyle pek çok sonucu program Tv 8’de yayınlanmadan tahmin edebiliyorlardı.

Son Paylaşımlar 2 Hafta Önce Yapılmış..

Bir magazin sitesinin yapmış olduğu habere göre; Masterchef’in başlarında instagram hesaplarını daha etkin olarak kullanan yarışmacıların belli bir süredir hikaye ve post paylaşmamalarının  altında Acun Medya’nın olduğu iddia edildi.

Acun Ilıcalı kimdir?

Öte yandan bazı Masterchef yarışmacılarının yarışma sırasında attıkları hikaye paylaşımları sebebiyle yarışmacı sonuçları izleyicisi tarafından öncesinde anlaşılmıştı. Hemen hemen tüm Masterchef yarışmacıların aktif bir şekilde kullandığı instagram hesaplarına sınırlama getirildi. Önceden yapılan paylaşımlar sonrasında elenen yarışmacı dahi anlaşılınca hemen olaya Acun Ilıcalı el attı. Gelen talimat ışığında Masterchef yarışmacıları, yarışma sonuna kadar instagram sayfalarından feragat etti.

Şu sıralar yarışan yarışmacılar içindeki en son post ise 8 Eylül’de yarışmacılar Sefa Okyay Kılıç, Berker Başmanav, Esra Tokelli, Özgül Coşar ve Tanya Kilityalı yapmıştı.

Masterchef’ten Elenenler Kullanmaya Başlıyor

Diğer yandan Masterchef’ten elenen ünlü yarışmacılar instagram sayfalarını etkin bir şekilde kullanmaya başlıyor. Masterchef’ten son elenen yarışmacı Selin Öztürk Aydın da elendikten hemen sonrasında Instagram hesabını kullanmaya başladı.
Daha önceki dönemlerde sevilerek izlenen yemek programından elenen Gülşah Suna, Berk İlter ve Arem Yüce de aynı biçimde Instagram sayfalarını kullanmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler