Ana SayfaDedikoduÖzgür Aras: "O'nu Getirseler Ümüğünü Sıkarım"

İlgili Postlar

Özgür Aras: “O’nu Getirseler Ümüğünü Sıkarım”

“Mutlu Ask da Var” kitabının yazarı ve pek çok ünlü ismin başarılı menajeri Özgür Aras, Hangar TV YouTube kanalında Can Bozoklar’ın hazırlayıp sunduğu Dilimi Tutamadım adlı programın konuğu oldu. Özgür Aras neler neler söyledi.. İşte Detaylar..

Özgür Aras Yeni Yaşını Dostlarıyla Kutladı!

Özgür Aras: “O’nu Getirseler Ümüğünü Sıkarım”

1999 senesinde hazin bir kaza sonucu kaybettiğimiz yakın dostu sanatçı Ajlan Büyükburç’tan konu açıldığında gözyaşlarına hakim olamayan Ünlü menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras, kendini kötü hissedince Dilimi Tutamadım çekimine ara vermek zorunda kalındı. Sonrasında çekime kaldığı yerden devam eten Özgür Aras sonlara doğru bir kez daha gözyaşlarına hakim olamadı.

Özgür Aras Kimdir?

“Süleyman Demirel ile Tanıştım, Hayatım Değişti..”

Sanatçı Ajlan Büyükburç, yaşama gözlerini yumduktan sonra çok zor günler geçirdiğini dile getiren başarılı iletişim danışmanı Özgür Aras, o zamanlarda insanların gitmemesi için paçalarına yapıştığını da söyledi.

Gençliğini ve bu sektöre nasıl girdiğini anlatan ünlülerin menajeri Özgür Aras, Cumhurbaşlanlarımızdan Süleyman Demirel ile tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini sözlerine ekledi.

Özgür Aras: “Getirseler Onun Ümüğünü Sıkarım.”

Dilimi Tutamadım’da hayatı boyunca affedemeyeceği tek kişinin ise oyuncu Nurseli İdiz olduğunu ve “Getirseler onun ümüğünü sıkarım.”ifadeleriyle kızgınlığını belirtti.

Başarı hikayesi ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Özgür Aras’ın konuk olduğu Dilimi Tutamadım, Hangar TV YouTube kanalında yayında.

Simge ve Özgür Aras Evsizler İçin Yemek Pişirdi!

İşte Özgür Aras’ın Dilimi Tutamadım Video’su;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler