Ana SayfaÜnlülerOyuncu Onur Seyit Yaran Silahlı Saldırıya Uğradı..

İlgili Postlar

Oyuncu Onur Seyit Yaran Silahlı Saldırıya Uğradı..

“Best Model of the World” adlı yarışmayla “Dünyanın En İyi Mankeni” seçilen, anı zamanda başarılı bir oyuncu olan Onur Seyit Yaran, yakın arkadaşı tarafından talihsiz bir kazaya kurban oldu. Olay sonrası hastaneye kaldırılan yakışıklı oyuncu’nun vurulma anı ise olay yerindeki kameralara yansıdı. Çarpıcı olayın Detayları Haberimizde..

Kalk Gidelim Dizi 54. Bölümüyle İzleyenleri Şoke Edecek!

Oyuncu Onur Seyit Yaran Silahlı Saldırıya Uğradı..

TRT1 televizyonlarında sevilerek izlenen Kalk Gidelim adlı diziyle ünlenen, “Dünyanın En İyi Mankeni” ünvanına sahip olan Onur Seyit Yaran, yakın arkadaşı tarafından Şişli’de silahlı saldırıya uğradı. Olay sonrası apar topar acile kaldırılan Onur Seyit Yaran’ın silahla vurulma anı olay yerindeki kameralara yansıdı.

Genç Oyuncu Omuzundan Vuruldu!..

Genç dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran, Şişli’de arkadaşlarıyla dolaşırken, yakın arkadaşının silahla saldırısına kurban oldu. Arkadaşı olan saldırgan kişi olay yerinden koşarak kaçarken, apar topar hastaneye kaldırılan Onur Seyit Yaran’ın sağlık durumu yetkililerden öğrenildi ve genç oyuncu hayati tehlikesinin kalmadığı öğrenildi. Genç oyuncunun maruz kaldığı saldırı anı ise çevredeki kameralara saniye saniye yansıdı.

Hazin olay dün saat 18.45 sularında, Şişli Nişantaşı, Ihlamur Yolu Sokak’ta oluştu. “Dünyanın En İyi Mankeni” ünvanına sahip olan oyuncu Onur Seyit Yaran ve iki yakın arkadaşı sokak arasında yürürlerken birden tartışma çıktı.

Üç kişi Arasında çıkan kavgada yakın arkadaşı Onur Seyit Yaran’a tabancayı doğrulttu ve tek el ateş etti. Ateş alan silahtan çıkan kurşun Onur Seyit Yaran’ın omzuna isabet ederken, silahlı saldırgan kavga yerinden kaçtı. Yere yığılan genç oyuncu Yaran, olay yerindeki vatandaşların, sağlık ve polis ekibine haber vermesiyle İlk müdahalesi yapıldı. Sonrasında Okmeydanı Hastanesie kaldırılan oyuncu’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi..

Olay yerinde incelemelerde bulunan güvenlik ekibi, saldırgan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

İşte Onur Seyit Yaran’ın Silahlı Saldırıya Maruz Kalarak Vurulduğu O Anlar;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler