Ana SayfaÜnlülerSimge ve Özgür Aras Evsizler İçin Yemek Pişirdi!

İlgili Postlar

Simge ve Özgür Aras Evsizler İçin Yemek Pişirdi!

Şarkılarıyla milyonların gönlünü fetheden Simge geçtiğimiz gün bir kampanyaya destek vererek alçak gönüllülüğüyle sevenlerini bir kez daha hayran bıraktı. Hayata Sarıl Lokantası için başlatılan kampanyaya gönülden destek veren Simge ve Özgür Aras evsizler için yemek pişirdi. Kampanya hakkında açıklama yapan ünlü şarkıcı böyle bir proje içerisinde yer almaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Hayata Sarıl Lokantası İçin Kampanya Başlatıldı!

Radisson Blu Hotel zincirlerinin katkılarıyla başlatılan kampanya, Taksim’deki “Hayata Sarıl Lokantası” ismiyle evsizler için ücretsiz yemek yapan restorana farkındalığın artmasını sağladı. Proje içerisinde Simge ve Özgür Aras’ın yanı sıra Radisson Blu Hotel’lerin ünlü ve başarılı şefleri Özay Akar ve Kadir Madakbaş mutfağa girerek kampanyaya destek verdi.

Simge Sağın’dan Genç Yeteneklere Destek

“Bölüşürsek Tok, Bölünürsek Yok Oluruz”

Radisson Hotel Group  Sorumlu İşletmecilik Türkiye Koordinatörü İlhan Akpınar kampanyayla ilgili açıklama yaparak, kampanyanın amacına değinerek “sokakta yaşayan dostlarımızın hayatlarına dokunmak ve onlar için umut olabilmek bizim için çok değerli.” Açıklamasında bulundu.  Hedeflerinin , Radisson Hotel Group Türkiye olarak bu tarz projeler kapmasında daha çok insana erişmek olduğunu belirten Akpınar bu yolda herkesin birleştiği takdirde daha güçlü olunacağını ve daha çok proje yürütülebileceğine değinerek “Bölüşürsek tok, bölünürsek yok oluruz.” Dedi.

Simge ve Özgür Aras Evsizler İçin Yemek Pişirdi!

Gün sonunda kampanya ilgili sorulara yanıt veren Simge Sağın sosyal sorumluluk projelerinin içinde olmayı sevdiğini dike getirerek, Ayşe Türkçüoğlu’nun hikayesinin kendisine çok ilham verdiğini söyleyerek “Bu proje şefkatin, fedakarlığın, cesaretin ve aynı zamanda bir kadının  hayata sarılma hikayesi. Gerçekten müthiş bir proje “Hayata Sarıl Lokantası”. Ne mutlu çorbada bir tuzum olduysa.” diye konuştu. açıklamasında bulundu.

Simge ve Özgür Aras Evsizler İçin Yemek Pişirdi!
Simge, Özgür Aras, Özay Akar ve Kadir Madakbaş Evsizler İçin Mutafkta!

Projeyi destekleyen ünlü iletişimci Özgür Aras’ta bu projenin çok önemli bir proje olduğunun altını çizerek, Hayata Sarıl Lokanta’sının müşterilerine hizmet vererek akşamları evsizleri ağırladığına değindi, insanlarında bu lokantada yemek yiyerek proje katıda bulunabileceklerini belirten Özgür Aras sözlerini “Sadece evsizleri değil, toplum içerisinde ötekileştirilmiş tüm insanları kucaklıyor Hayata Sarıl Lokantası. Böylesi anlamlı bir organizasyona ben de gönüllü olarak destek vermek istedim.” açıklamasıyla tamamladı.

Simge Sağın Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler