Ana SayfaÜnlülerÜnlülerde "Harekete Geç" Dedi!

İlgili Postlar

Ünlülerde “Harekete Geç” Dedi!

20 Eylül “Dünya Jinekolojik Kanserler Farkındalık Günü” için ünlülerde “Harekete Geç” dedi. Farkındalık yaratmak için elini taşın altına koyan ünlü isimlerin paylaşımları büyük bir ses getirdi. Türkiye’nin en sevilen spor ve sanat hayatından isimlerin yaptığı paylaşımlara cemiyet hayatından tanınan pek çok isimde destek verdi.

20 Eylül Jinekolojik Kanserler Farkındalık Günü!

Avrupa Jinekolojik Kanserler Birliği (ESGO) ve Avrupa Jinekolojik Kanserler Hasta Dernekleri Birliği (ENGAGe), kansere karşı farkındalık yaratabilmek adına 20 Eylül’ü “Dünya Jinekolojik Kanserler Farkındalık Günü” ilan etti. 22 ülkeden kadınlarına harekete geçmek için çağrıda bulunan farkındalık günü sosyal medyadan yapılan paylaşımlarla büyük bir yankı uyandırdı.

Kanserde Erken Teşhis Hayati Önem Taşıyor!

“Dünya Jinekolojik Kanserler Farkındalık Günü” hakkında açıklama yapan Pİ Kadın Kanserleri Derneği Başkanı Arzu Karataş “Rahim, rahim ağzı, yumurtalık, vajina, vulva ve tuba kanserleri gibi kadınları etkileyen başlıca jinekolojik kanser türüne ilişkin toplumsal farkındalığı artırmak istiyoruz” açıklamasını yaparak bu kanser türlerinde erken teşhisin tedavi başarısını arttırdığının önemine değildi. Bu konuda kendilerine çok fazla sayıda ünlü isim ve jinekolog onkolog, medikal onkolog ve jinekologların da destek verdiğini açıklayan Arzu Karataş, kampanyaya katılan herkese teşekkür etti.

Ünlülerde “Harekete Geç” Dedi!

Sevilen sanatçılardan, başarılı sporcularımıza kadar Türkiye’den birçok ünlü isimde kampanyaya destek vererek farkındalık yaratmak için sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptılar.” Hadise, Işın Karaca, İpek Açar, Nilüfer, Cem Belevi, Hakan Aysev, Zeliha Sunal, Zara, Bengü, Zeynep Talu, Tarık Sezer, Ece Seçkin, Dilan Tatlıses(Çıtak), Yonca Lodi, Ece Vahapoğlu, Zeynep Ilıcalı(Yılmaz), Özge Ulusoy, Şebnem Özinal, Ebru Şahin, Ezgi Avcı, Gonca Sarıyıldız, Petek Dinçöz Kodaloğlu, Işıl Reçber, Ebru Şallı, Sevda Türkü, Pelin Emniyetli, “Filenin Sultanları”ndan Naz Aydemir Akyol, Cansu Özbay, Meryem Boz, Gözde Yılmaz” gibi pek çok sevilen isim kampanyaya gönülden destek veren ünlüler arasındaydı.

Işın Karaca Kimdir?

Bengü Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler