Ana SayfaÜnlülerCan Yaman: Gelmiş Geçmiş En İyi Çift Biziz!

İlgili Postlar

Can Yaman: Gelmiş Geçmiş En İyi Çift Biziz!

Son dönemlerde aşk hayatındaki çalkantılarla gündemden düşmeyen ve Yunanistan’a bir programa katılmak için giden Can Yaman döner dönmez soluğu Bebek’te aldı. Bebek’te oturduğu mekandan ayrılırken objektiflere yakalanan ünlü oyuncu kendisi hakkında sorulan sorulara yanıt verdi. Açıklamasında Can Yaman: Gelmiş geçmiş en iyi çift biziz, vurgusunu yapan ünlü oyuncu bu sözleriyle de gündeme damgasını vurdu. İşte Can Yaman’dan çok konuşulacak o açıklamanın devamı;

“Romantik Komedi Zor İş”

“En İyi Erkek Oyuncu” olma başarısını elde eden Can Yaman neden hep romantik komedi dizilerinde yer aldığı ile ilgili soruları romantik komedinin zor bir iş olduğunu açıklayarak yanıt verdi. Romantik komedinin ülkemizde çok hafife alındığını açıklayan Can Yaman, yurt dışına en çok hitap eden projelerin romantik komedi olduğunu belirten ünlü oyuncu bir diziyi yurt dışındaki izleyenlere sevdirmenin zor olduğunun altını çizerek “Romantik komediyi layığıyla yapmak zor iş.” açıklamasında bulundu.

Can Yaman’ın Yeni Gözdesi!

Can Yaman’ın Aşk Hayatında Neler Oluyor?

“Erkenci Kuş” dizisinde yakın arkadaş olduğu Demet Özdemir ile adı aşk dedikodularına karışan Can Yaman, dizi boyunca bu iddiaları ne reddetmiş, ne de yalanlamıştı. Hatta çiftin yakın  zamanda yeni bir eve çıkacakları söylentileri de dolaşıyordu ki çift ayrıldıkları iddialarıyla gündeme geldi. Demet Özdemir ile arkadaş mı, yoksa sevgili mi oldukları asla anlaşılamayan Can Yaman’ın kısa bir süre önce ardı ardına Aslışah Alkoçlar ile görüntülenmesi kafaları iyice karıştırmıştı.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman: Gelmiş Geçmiş En İyi Çift Biziz!

Kendisine sorulan özel hayat sorularına yine yanıt vermemeyi tercih eden Can Yaman, “Demet Özdemir ile yurt dışında bir proje olsa oynar mısınız?” sorusuna şaşırtıcı bir yanıt verdi. “Romantik komedi dizilerinde gelmiş geçmiş en iyi çift biziz, Demet’le yeniden oynamayı tabi ki de çok isterim.” açıklamasında bulunarak Özdemir ile yeni bir projede yer almaktan çekinmediğini dile getirdi.

Demet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler