Ana SayfaÜnlülerEbru Şallının Büyük Tektaşı herkesin ilgi Odağı Oldu!

İlgili Postlar

Ebru Şallının Büyük Tektaşı herkesin ilgi Odağı Oldu!

Ebru Şallı, Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisi olan Ebru Şallı, dün akşam iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş ile nikah masasına oturdu 50 kişinin katıldığı düğünde dikkati çeken ise Ebru Şallı’nın parmağındaki yüzük oldu.

Ebru Şallı Kimdir?

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Nikah Masasına Oturdu

Ünlü Türk model Ebru Şallı Uzun süredir birlikte olduğu Uğur Akkuş ile dün gece düzenlenen düğün gecesi dünya evine girdi. Çırağan Sarayında, evlenen çift. Düğün törenine çiftin aile ve dostlarının olduğu yaklaşık 50 kişi katıldı.Ebru Şallı Cengiz Abazoğlu’nun özel tasarım olarak hazırladığı gelinlik giyerken Uğur Akkuş’un damatlığı Tom Ford’dan özel dikilmiş. Şallı, sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraflar paylaşarak takipçilerini mutlu etti.

Ebru Şallının Büyük Tektaşı Herkesin İlgi Odağı Oldu!

Ebru Şallı, Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisi olan Ebru Şallı, dün akşam iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş ile nikah masasına oturdu 50 kişinin katıldığı düğünde dikkati çeken ise Ebru Şallı’nın parmağındaki yüzük oldu. Ebru Şallının Yüzüğünün Büyüklüğü görenleri hayrete düşürdü. Ebru Şallı Cengiz Abazoğlu’nun özel tasarım olarak hazırladığı gelinlik ile sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraflar paylaşarak takipçilerinin dikkatini çekti.

ebru şallı uğur akkuş

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler