Ana SayfaDedikoduBerk Suyabatmaz Burcu Esmersoy'a Yeşil Işık Yaktı!

İlgili Postlar

Berk Suyabatmaz Burcu Esmersoy’a Yeşil Işık Yaktı!

Bildiğiniz üzere Berk Suyabatmaz ve Burcu Esmersoy çifti geçtiğimiz haftalarda evliliklerine son noktayı koymuştu. “Evlilik birliliğinin sarsılması” gerekçesiyle mahkemeye başvuran çift tek celsede boşanmışlardı. Burcu Esmersoy zor günleri yavaş yavaş geride bırakıyor derken Berk Suyabatmaz Burcu Esmersoy’a yeşil ışık yaktı.

Boşanmayı Burcu Esmersoy İstedi!

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında Berk Suyabatmaz’la New York’da dünya evine giren Burcu Esmersoy, geçtiğimiz aylarda boşanma kararı alarak mahkemeye başvurmuştu. Aslında çiftin arasının son dönemlerde açık olduğu Esmersoy’un bir röportajında çiftlerin ayrı evleri olmalı açıklamasından anlamış olsak da, ikilinin arasındaki sorunları çözebileceğini umuyorduk ama olaylar bu şekilde olmadı. 2 Eylül’de görülen boşanma davasında çift evliliklerini 10 dakika içinde sonlandırdı…

Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz’ı Geride Bıraktı!

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz Neden Boşandı?

“Evlilik birliğinin sarsılması” gerekçesiyle mahkemeye başvuran çiftin ayrılmalarındaki asıl nedenin Berk Suyabatmaz’ın ilgisizliğinden kaynaklandığı söyleniyor. Boşanma kararıyla ilgili Burcu  Esmersoy ihanetin söz konusu bile olmadığını dile getirerek, sadece evliliği yürütmediklerini açıklamıştı. Ancak bu dönemde Burcu Esmersoy’un objektiflerden uzak durmaya çalışması da gözlerden kaçmamış ve ünlü sunucunun ne kadar üzgün olduğunu gözler önüne sermişti.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Berk Suyabatmaz Burcu Esmersoy’a Yeşil Işık Yaktı!

Hatırlarsanız ayrılık döneminde Burcu Esmersoy’un yakın arkadaş çevresine barışma gibi bir ihtimalin olmadığını söylediğini sizlerle paylaşmıştık. Ayrılık sonrasında yaralarını yeni sarmaya başlayan ünlü sunucunun paylaştığı bir fotoğrafı dün akşam Berk Suyabatmaz‘ın beğenmesi Suyabatmaz’ın bu ayrılıktan pişman olduğu yönünde yorumlandı.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler