Ana SayfaDizilerKurşun Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kurşun Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kurşun dizisi, 70’li yılları anlatan ilginç hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ekranlara bomba gibi gelecek dizinin baş rollerini, Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun paylaştığı dizide, Berrak TüzünataçSarp Akkaya, Kürşat AlnıaçıkSeda AkmanBora Akkaş ve Begüm Akkaya, gibi bir çok ünlü isim de yer alıyor. Merakla beklenen Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Çarşamba Dizileri 2019

Kurşun Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Usta oyuncu kadrosuyla ekranlara gelmesi beklenen Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kurşun dizisi 23 Ekim Çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak. Çarşamba günleri yayınlanan Kuzgun, Afili Aşk ve Sen Anlat Karadeniz gibi reytingi yüksek dizilerin karşısında yayınlanmaya başlayacak dizinin büyük bir izleyici kitlesi yakalayacağı bekleniyor. İzleyiciler daha çok geçmiş yılları anlatan dizileri daha çok beğeniyor. Günümüz dizilerinden sıkılan izleyiciler saf temiz entrikasız dizileri özlemiş durumda. Umarız Kurşun dizisi izleyicilerin beğenisini kazanacak bir dizi olur.

İşte Kurşun dizisi ilk bölüm tanıtımı…

KURŞUN DİZİSİNİN KONUSU!

Kurşun dizisi 1970’li yılların İstanbul’un da geçiyor. Engin Altan Düzyatan’ın canlandıracağı Orhan Atmaca isimli adalet arayan bir savcı ile Burçin Terzioğlu’nin canlandıracağı, kalemine güvenen başarılı bir gazeteci olan Leyla Devrim’li birlikte verecekleri mücadelenin hikayesini anlatıyor. İki büyük oyuncunun canlandıracağı, Orhan ile Leyla karakteri gerek aşkları gerekse hırsları ile ülkemizin 70’li yıllarında yaşanan renkli kültürü ve karanlık yer altı dünyası arasında savrulma mücadelesini veren iki insanın hikayesini anlatıyor.

Kurşun dizisini izleyenler bir ülkenin özgür, çılgın, umutlu gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla ve müzikle büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, rocktan arabeske, köylerden şehirlere, şehirlerden ise başka yeni bir ülkeye dönüşmesine tanıklık edebilecek.

Bu kadar sevilen usta oyuncuları bir araya getiren dizinin şimdiden uzun soluklu olacağı tahmin ediliyor. Zira, Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı diziler hep uzun soluklu oluyor. 5 sezon aynı dizide yer aldıktan sonra güçlü bir diziyle daha ekranlara dönüş yapacak. Burcu Terzioğlu ise güçlü oyunculuğunu Poyraz Karayel’de kanıtladıktan sonra Netflix’te yayınlanan dizi projesinde yer almıştı.

Kurşun Dizisi Ekranlara Gelmeye Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler