Ana SayfaÜnlülerElif Çapkın: Stajımı Sinemada Yaptım

İlgili Postlar

Elif Çapkın: Stajımı Sinemada Yaptım

“Astral Seyahat” filmiyle büyük bir çıkış yakalayan bir sene içerisinde üç farklı projeye imza atarak başarılı bir yükseliş yakalayan isimler arasında yer alıyor. 2018’e damgasını vuran filmlerde yer alan Elif Çapkın geçtiğimiz gün kendisi hakkında verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Sinemayı sevdiğini dile getiren Elif Çapkın” Stajımı sinemada yaptım” açıklamasıyla da tüm dikkatleri kendine çekti.

1 Senede 3 Film

Oyunculuğa olan ilgisi çocuk yaşlara kadar uzanan Elif Çapkın geçtiğimiz sene büyük bir çıkış yaşadı. İlk olarak “Kafir ” filmiyle beyaz perdede izleyicilerinin karşısına çıkan Elif Çapkın, ardından bir komedi filminde oynayarak izleyenleri kendine hayran bıraktı.

“Mustafa Miraç Kaya’dan Çok Şey Öğrenebilirim”

Oyunculuğa profesyonel olarak adımı ünlü yönetmen Mustafa Miraç Kaya‘nın filmiyle atan Elif Çapkın, Miraç Kaya ile çalışmanın hem çok zevkli, hem de oyunculuk adına çok besleyici olduğunun altını çizerek Mustafa Miraç Kaya’dan öğreneceği çok şey olduğunu dile getirdi.

Mustafa Miraç Kaya Kimdir?

Elif Çapkın: Stajımı Sinemada Yaptım

Son dönemlerin yıldızı parlayan isimleri arasında yer alan Elif Çapkın, yoğun bir set temposu içerisinde. 3 filmin ardından bu sene yine Mustafa Miraç Kaya’nın çektiği “Kiki” filmiyle beyaz perdede izleyicileriyle buluşacak olan Elif Çapkın, filmin kadrosuna çok güvendiğini dile getirdi. Bu sene üç farklı filmde daha yer alacak Elif Çapkın, ““Ne kadar, kimden oyunculuk dersi alırsanız alın set görmeden, kamera önüne geçmeden ders bitmemiştir. İyi yönetmenlerden ve ekipten çekimler sırasında en güzel eğitim alınıyor, ilk aldığınız eğitim sadece psikolojik rahatlama sağlıyor.” açıklamasını yaparak stajını sinemada yaptığını dile getirdi.

Elif Çapkın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler