Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel Frikik Vermekten Kaçamadı!

İlgili Postlar

Çağla Şikel Frikik Vermekten Kaçamadı!

40 yaşında olan ve ayrıca 2 çocuk annesi olan Çağla Şikel Cengiz Abazoğlunun defilesinde baş manken olarak podyuma çıktı fakat, Çağla Şikel frikik vermekten kaçamadı.

40 Yaşında ve 2 Çocuğu Var…

çağla şikel frikik

Çağla Şikel Kimdir?

Uzun yıllar boyunca kariyerine oyunculuk, mankenlik, ve sunuculuk yaparak geçiren Çağla Şikel aynı zamanda 2 çocuk annesi fiziğini çok uzun yıllardır yaptığı spora borçlu olan Çağla Şikel aynı zamanda da örnek anneliği ile ön plana çıkmış kişilerden bir tanesi. Cengiz Abazoğlu’nun defilesinde 39 manken ile birlikte podyuma çıkan Çağla Şikel defile esnasında verdiği frikik ile olay oldu. Bütün bir gece boyunca gözleri üstünden çektirmeyen Çağla Şikel profesyonelliği ile göz doldurdu.

Çağla Şikel Bikini Şov!

Çağla Şikel Frikik Vermekten Kaçamadı!

çağla şikel frikik

Çağla Şikel Cengiz Abazoğlu’nun defilesinde fırtınalar estirirken olağnüstü bir frikik verdi. Defile sırasında giydiği derin dekolteli olan bir elbiseyle podyumda yürürken olanlar oldu. Tabiki çok kısa süre içerisinde sosyal medyada rüzgarlar esti. Çağla Şikelin elbisesinin altından iç çamaşırının gözükmesi kısa sürede magazin dünyasında bomba etkisi yaratırken dekoltenin derinliği de oldukça konuşuldu. Cengiz Abazoğlu’nun defilesi Çırağan sarayında düeollo denilen bir konseptte gerçekleştirildi. Giydiği kıyafetin azizliğine uğrayan Çağla Şikel frikik vermekten kaçamadı. Elinde kırbaç ve kafasında kovboy şapkasıyla podyumda yürüyüşü başlatan Çağla Şikel’i izleyenler hayranlıkla takip etti. Aynı zamanda defileye ufak bir renk katmak ve farklılık sağlaması için Gülşen minik bir konser verdi.

çağla şikel frikik

Gülşen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler