Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel'den bikini şov!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel’den bikini şov!

Çağla Şıkel’den bikini şov! Oğulları Uzay ve Kuzey ile tatilde olan Çağla Şıkel, bikinili şovu ile tüm sahilin bakışlarını üstünde topladı. Çağla Şıkel’in iki çocuk dünyaya getirmiş olmasına rağmen fit vücudu takdir edildi. Detaylar haberimizde..

Çağla Şıkel: Heyecan arıyorum!

Çağla Şıkel bikinisi ile göz kamaştırdı

Hem sunucu, hem oyuncu, hem de manken kimlikleri ile tanınan ve yaptığı her işte başarıya imza atana Çağla Şıkel, sadece başarısı ile değil, güzelliği ile de dikkat çekiyor. Çağla Şıkel’in iki çocuk dünyaya getirmiş olmasına rağmen son derece fit bir vücuda sahip olması göz kamaştırıyor.

Çağla Şıkel kimdir?

Çağla Şıkel’den bikinili şov

Emre Altuğ ile olan evliliğinden dünyaya gelen iki oğlu altı yaşındaki Uzay ve dokuz yaşındaki Kuzey ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Önceki gün Gündoğan’da denize girerken objektiflere yansıyan Çağla Şıkel, sörf tahtası üzerinde yaptığı bikinili şovu ile dikkat çekti.

Emre Altuğ Kimdir?

Çağla Şıkel’in şık bikinisi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz sezonu açıldığından beri birbirinden iddialı bikinileri ile gündeme gelen Çağla Şıkel, bu defa siyah renkte, beyaz detayları olan son derece şık bir bikini giymeyi tercih etmişti.

Çağla Şıkel, ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile 2008 yılında büyük bir aşkla evlenmiş, Uzay ve Kuzey ismini verdikleri iki erkek çocuk dünyaya getirmiş, ancak 2015 yılında sürpriz şekilde boşanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler