Ana SayfaDizilerDalyanlı turizmciler Acun Ilıcalı'yı Survivor için çağırıyor!

İlgili Postlar

Dalyanlı turizmciler Acun Ilıcalı’yı Survivor için çağırıyor!

Dalyanlı turizmciler Acun Ilıcalı’yı Survivor için çağırıyor! Geçtiğimiz günlerde işlenen Alper Baycın cinayeti nedeni ile Dominik’ten başka bir yer arayışına girdiği iddia edilen Acun Ilıcalı’ya Dalyanlı turizmcilerden çağrı. Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı’dan flaş Survivor kararı! Artık Dominik’i sildi mi?

Dalyan’dan Acun Ilıcalı’ya Survivor çağrısı

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı turistik Dalyan Mahallesi’nde turizmciler 2 bin 500 yıllık kaya mezarları manzarası ile ünlü Kaunos çay bahçesinde bir araya geldi. Ellerinde “Sevgili Acun Survivor’ı Dalyan’a bekliyoruz” pankartı ile Acun Ilıcalı’yı davet eden turizmcilere Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik de katıldı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Survivor çekimleri Dalyan’da yapılsın

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, yaptığı basın açıklamasında “Öncelikle Acun Medya ailesine başsağlığı dilemek istiyorum hem şahsım, hem de Dalyan’daki turizmciler adına. Yaşanan acı olayın ardından Acun Beyin Dominik’te çekim yapmayacağı haberleri çıktı. Biz de Dalyan’ın doğası ile Dominik’i aratmayacak bir yapıya sahip olduğunu bildiğimiz için bundan sonra yapılacak Survivor çekimlerinin bölgemizde yapılmasını yerel yönetim ve turizmci arkadaşlar olarak Acun Bey’den talep ediyoruz. Acun Bey’in Dalyan’ımıza da çok ciddi bir katkısı olacaktır.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Ruslar da çekim yapmıştı

Karaçelik, geçen yıl bir Rus yapım şirketinin Kaygıcak koyuna gelerek Survivor formatında bir yarışmanın çekimlerini yaptığını hatırlattı ve “4-5 ay süreyle bu çekimler yapıldı. Dünyada izlenen bir yapımdı. Rusların böyle bir çekim için burayı tercih etmesi mekan olarak buranın uygun olduğunu gösteren bir delildir.” diye konuştu.

Acun Medya ve Survivor yarışmasını Dalyan’a bekliyoruz

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’ın ardından söz alan turizmci Ali Mürşit Yağmur ise, “Dalyan bölgesi, turizm, organizasyon ve film çekimleri açısından bulunmaz bir bölge. Özellikle geçen sene Rus Survivor yarışmasının burada çekilmesi bunun göstergesi. Acun Medya ve Survivor yarışmasını Dalyan’a bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Temennimiz yarışmanın burada yapılması

Diğer bir turizmci Alev Kılıç da söz aldı ve “Dalyan, izlenme oranı en yüksek programlardan biri olan Survivor’ı fiziki ve kültürel olarak kabullenebilecek, sahiplenebilecek durumda. Temennimiz yarışmanın burada yapılması.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler