Ana SayfaÜnlülerCanan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşının evinde 200 bin dolarını çaldırdı!

İlgili Postlar

Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşının evinde 200 bin dolarını çaldırdı!

Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşının evinde 200 bin dolarını çaldırdı! Ünlü oyuncu Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşının evine giderken yanında götürdüğü 200 bin dolarını çaldırdı. Uyandığında büyük bir şok yaşayan Hoşgör, evinde kaldığı arkadaşından şikayetçi oldu. Detaylar haberimizde…

Zeynep Alkan daha fazla dayanamadı, silikon taktırdı! İşte Zeynep Alkan’ın yeni silikonları…

Arkadaşına yatıya giden Canan Hoşgör’ün 200 bin doları çalındı

Usta oyuncu Canan Hoşgör, geçtiğimiz günlerde bir arkadaşının evine yatıya gitti. Sabah’ın haberine göre, İstanbul Çekmeköy’deki lüks sitede kalan arkadaşının evine kalmaya giden Canan Hoşgör, sabah uyandığında büyük bir şok yaşadı. Giderken yanında ertesi günü bankaya gideceği için 200 bin dolar parasını da götüren Canan Hoşgör, parasının çalındığını fark etti.

Canan Hoşgör kimdir?

Polise haber verdi

Parasının çalındığını gören Canan Hoşgör, vakit kaybetmeden Çekmeköy İlçe Emniyeti Asayiş Büro Amirliği’ni arayıp çağırdı. Polis ekipleri, A.C.’nin evine hırsız girdiğini ve 200 bin dolarının çalındığını söyleyen Canan Hoşgör’ün ihbarı ile harekete geçti.

Yatak odasından dolarlar çıktı

Canan Hoşgör’ün şikayeti üzerine çalışmalara başlayan polis, sitenin güvenlik kameralarını inceledi ve olayın gerçekleştiği 26 Haziran gecesi siteye yabancı birinin giriş yapmadığını tespit etti. Ev sahibi A.C.’den şüphelenen polis, gözaltına aldı. Polisler, A.C.’nin evinde arama çalışması yaptı. Yatak odasında yüklü miktarda dolar çıkması şüpheleri arttırsa da, A.C.’nin odasından çıkan miktarla, Canan Hoşgör’ün çalınan dolarları aynı miktarda değildi. A.C., evde bulunan paranın kendisine ait olduğunu söyledi ve serbest bırakıldı.

Arkadaşına dava açtı

Canan Hoşgör, olayın başında parasını çalan kişinin arkadaşı A.C. olmadığını düşünmüştü. Ancak, evde yapılan aramanın ardından yatak odasından çıkan dolarlardan haberdar olunca fikrinden vazgeçti ve arkadaşı A.C. hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşı A.C.’ye hırsızlık suçlaması ile dava açtı.

Parasının bulunmasını istiyor

Usta oyuncu Canan Hoşgör, yüklü miktarda parasının yatıya gittiği arkadaşının evinde çalınması ile büyük bir şok yaşadı. Yatıya gittiği arkadaşının hırsızlık yaptığını düşünen ünlü oyuncu Canan Hoşgör, savcılığa başvurdu ve yüklü miktarda çalınan dolarının bulunmasını talep etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler