Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'a imla hatası uyarısı: Bari single kapağında doğru yazsaydın!

İlgili Postlar

Demet Akalın’a imla hatası uyarısı: Bari single kapağında doğru yazsaydın!

Demet Akalın’a imla hatası uyarısı: Bari single kapağında doğru yazsaydın! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yine imla hatası ile gündeme geldi. Ancak, bu defa hatayı albüm kapağında yapmıştı. Takipçilerinden eleştiri alan Demet Akalın’a “Bari single kapağında doğru yazsaydın” dediler. Demet Akalın’ın eleştiride bulunan takipçisine karşılığı ne oldu? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’ın ceketi sosyal medyayı ikiye böldü

Demet Akalın’dan bir yazım hatası daha

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yeni singlesinin kapak tanıtımını yaparken yaptığı tahsis hatası ile gündeme geldi. Sık sık sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda yazım hataları yapması ile eleştirilen Demet Akalın, bu hatayı single kapağında yapınca hemen takipçileri tarafından uyarıldı.

Demet Akalın kimdir?

Dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı

Yeni single şarkısının tanıtımı için yapılan single kapağını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Akalın’ın single kapağında ‘-de,-da’ eki birleşik yazılmıştı. Bu hata, dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Bari single kapağında doğru yazsaydın

Demet Akalın’ın bir takipçisi paylaşımına “Ya bari single kapaında -de’yi ayrı yazsaydın. Cidden diyecek bir şey bulamıyorum.” şeklinde bir yorum yazdı.

Demet Akalın hemen hatayı düzeltti

Takipçisinin uyarısını dikkate alan Demet Akalın, hemken hatayı düzeltti ve “Ay evet yanlış oldu bu düzelttik” diye yanıt yazdı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Bodrum konseri öncesinde habercilerle sohbet ederken kızı Hira!nın meslek seçimi ile ilgili düşüncelerini paylaşmış ve “Valla ben de çok merak ediyorum. Bence tiyatrocu olacak. İnanılmaz güzel yeteneği var. Bir de ben onu kışın her hafta tiyatroya götürdüm. Mesela sinemada durmuyor ama tiyatroda duruyor. Oyunculuğa çok meraklı. Gupse’ye bayılıyor. Onu Deliha olarak seviyor. Sürekli onunla mesajlaşıyor. Şöhret o kadar çok önemsenecek bir şey değil. Hira bir gün çok şöhretli de olsa benim için sıkıntı değil. Çocuğum bu piyasadan uzak dursun demiyorum. Çok sevdiğim bir işi yapıyorum. Sahnede olmak çok güzel, sevilmek çok güzel bir duygu. O da onun farkında. Gittiğimiz yerlerden benden daha çok ilgi gördüğü zamanlar oluyor. Ama şöhretin uzun süreli olması lazım. Şöhret dediğin şey sevilmekle alakalı. Biz bile bu işi hala neden yapıyoruz, daha çok sevilelim, daha çok alkışlanalım diye yapıyoruz. Oyuncu olmasını isterim.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler