Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel: Heyecan arıyorum!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel: Heyecan arıyorum!

Bir süredir dizi projelerinden uzak kalan Çağla Şıkel, ne zaman dönüş yapacak? Çağla Şıkel, dizilerde oynamaktan vaz mı geçti? Yoksa, reyting başarısızlığının ardından dizi sektörüne küstü mü? Yanıtı haberimizde…

Ebru Destan’dan Çağla Şıkel ve Ebru Şallı’ya gönderme: Ben de onlar gibi sıska kalacağım!

Çağla Şıkel küstü mü?

Ünlü manken, oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel, son rol aldığı Dostlar Mahallesi dizisinin reyting listesine yenilmesinin ardından oyunculuk kariyerine ara verdi. Çağla Şıkel, yine bir dizide rol almak istemiyor mu?

Çağla Şıkel kimdir?

Çağla Şıkel alışverişte

Çağla Şıkel, önceki gün Etiler’de annesi ile birlikte Etiler’de alışveriş turundaydı. Kendisinin görüntüleyen basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Şıkel, Emre Altuğ ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğulları Kuzey ve Uzay’ın okullarında kurdele bayramında bateri çalmaları ile ilgili “Çok gurur vericiydi. Teşvik önemli ama babalarının müzisyen olmasının da etkisi var. Çocuklar da çok ilgili.” diye konuştu.

Çağla Şıkel’den dizi açıklaması: Heyecan arıyorum

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Çağla Şıkel’in, son rol aldığı dizinin tutmaması ile sektöre küsüp küsmediği soruldu. Şıkel’in bu soruya yanıtı; “Hiçbir şeye küsmedim. Hayatta hiçbir şeye küsmem. Sadece doğru ve heyecanlandıracak bir proje olduğu zaman yapabilirim.” şeklinde oldu.

Hem manken, hem sunucu, hem de oyuncu kimliklerine sahip olan çağla Şıkel, yer aldığı her alanda başarılı işlere imza atıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler