Ana SayfaDizilerSurvivor Hakan baba mı oluyor? Eşi Gizem Hatipoğlu hamile mi?

İlgili Postlar

Survivor Hakan baba mı oluyor? Eşi Gizem Hatipoğlu hamile mi?

Survivor’da ödül oyununu kazanan gönüllüler takımı, İstanbul’a geldi, ödüle kavuştu. Yeni bölüm fragmanında yarışmacıların heyecan dolu anları yansıtılırken, öyle bir sahne verildi ki, herkes meraklandı. Hakan Hatipoğlu’nun eşi Gizem Hatipoğlu hamile mi? İşte detaylar…

Sahra’nın olay yaratan Survivor yorumu: Turabi yem attı, Adem yedi!

Survivor 2018 yarışmacıları İstanbul’da

Survivor 86. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, geçtiğimiz haftalarda İstanbul ödülünü kazanan gönüllüler takımının İstanbul maceraları yer aldı. Yarışmacıların heyecan dolu anları ekrana yansırken, son derece çarpıcı bir detay dikkat çekti.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Survivor Hakan gözyaşlarına boğuldu

Gönüllüler takımında mücadele eden Hakan Hatipoğlu, ödül oyunu kapsamında eşi Gizem Hatipoğlu ile bir odada bir araya geldi. Aylar sonra ilk kez buluşan çift, duygu dolu anlar yaşarken, Gizem Hatipoğlu, eşi Hakan Hatipoğlu’nun kulağına bir şey söyledi. Hakan Hatipoğlu, o anda duyduğu şey karşısında öyle bir şok yaşadı ki, “Şaka mı bu?” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

31 Mayıs 2018 reyting sonuçları açıklandı: Zirvenin sahibi kim? Avlu mu, Survivor mı, Bizim Hikaye mi?

Survivor Haklan baba mı oluyor?

Gizem Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu’nu gözyaşlarına boğan aldığı haberin Gizem Hatipoğlu’nun hamilelik haberi olduğu düşünülüyor. Survivor 2018 86. yeni bölümünde Hakan Hatipoğlu’nu gözyaşlarına boğan müjdeli haberin ne olduğunu öğreneceğiz.

24 Mayıs 2018 Reyting Sonuçları! Peki zirvede hangi isim yer alıyor? Survivor mı? Avlu dizi mi? Bizim Hikaye dizisi mi?

İşte Survivor 86. bölüm fragmanı ve o anlar

Survivor 2018’de sona doğru yaklaşılırken, Gönüllüler takımı kazandıkları ödül kapsamında İstanbul’a geldiler. Gönülüler takımı yarışmacıları, İstanbul’da aileleri ile bir araya gelip hasret giderdi, istediği, özlediği şeyleri yaptı. Survivor yarışmacılarına en büyük ödül bu oldu. Detayları, Survivor 2018’in yayınlanacak 86. yeni bölümünde hep birlikte izleyeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler