Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit'in zor anları! Polis müdahale etti...

İlgili Postlar

Burak Özçivit’in zor anları! Polis müdahale etti…

Ekranların aranan yüzlerinden, yakışıklılığı ile göz dolduran, başarılı oyunculuk performansı ile takdir toplayan, milyonlarca hayranı bulunan Burak Özçivit, sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da son derece popüler.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Psikolojik destek almaya başladılar…

Slovenya’da Burak Özçivit rüzgarı

Burak Özçivit’in rol aldığı Kara Sevda dizisi, Slovenya’da. Türkiye’de de büyük ses getiren dizi, Slovenya’da da yoğun ilgi gördü. Dizinin Slovenya gösterimine, başrol oyuncusu Burak Özçivit de katıldı.

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit polis kontrolünde götürüldü

Dizinin gösterimine katılan oyuncu Burak Özçivit, ardından bir alışveriş merkezinde hayranları ile bir araya geldi. Alışveriş merkezinde Burak Özçivit izdihamı yaşandı. Hayranları, Burak Özçivit’e yakınlaşabilmek için her yolu deneyince, duruma polis ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı. Özçivit, buluşmanın ardından havaalanına polis kontrolünde götürülebildi.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, uzun zaman kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen ile aşk yaşamıştı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, 2017 yılının yaz aylarında muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girmiş, hayatlarını birleştirmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler