Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 6. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 6. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020 6 haftayı da geride bıraktı. Yarışmanın son bölümünde eleme heyecanı yaşandı, Eleme potasına giren altı eleme adayı, yarışmada kalabilmek için canla başla mücadele etti. Master;Chef 2020’nin 6. hafta elenen yarışmacısı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin 6. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Bir hafta boyunca dokunulmazlık oyunu sonrası iki eleme adayı belirlendi, Bu haftanın eleme adayları, Eray, Ayyüce, Özgül, Barbaros, Esra ve Celal idi. Bu altı yarışmacıdan şefler, ilk eleme turunda bıldırcın dolması yapmalarını istedi. En iyi Bıldırcın dolması yapan üç yarışmacı belli oldu.

En iyi bıldırcın dolmasını yapan Özgül, ilk turun birincisi oldu ve en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. İkinci ve üçüncü en iyi tabağı hazırlayan yarışmacılar ise, Eray ile Ayyüce oldu. Esra, Barbaros ve Celal, son eleme turu için yerlerini aldılar.

İKİNCİ ELEME TURU!

İkinci eleme turunda şefler, üç eleme adayından Mastik Sponge tatlısı yapmalarını istediler. Yarışmacılar, oldukça zor olan bu tatlıyı tadıp, gerekli püf noktalarını öğrendiler. 12 malzemeden oluşan tatlıyı en iyi şekilde yapabilmek için yarışmacılar büyük mücadele verdi. Sürenin bitiminde şefler, tadımlarını yaptılar ve en iyi tatlıyı yapan ismi açıkladılar.

Tatlıyı en iyi yapan yarışmacı Esra oldu. İsmini duyduktan sonra çok rahatlayan Esra, yarışmada olmanın güzel ama elemede olmanın zor olduğunu, bir daha oraya düşmek istemediğini dile getirdi.

SON İKİYE BARBAROS İLE CELAL KALDI!

Geriye Barbaros ile Celal kaldı. Şefler, elenen ismin Celal olduğunu açıkladı. Barbaros, Celal’in elenmesine büyük üzüntü duydu. Celal, gözyaşlarına hakim olamadı. Mehmet şef, ilk hafta pes edip gitmek istediğini, ama ondan sonra büyük bir başaralı grafiği yakalayarak 5 arkadaşının yarışmadan ayrılmasına şahit olduğunu söyledi.

Efendiliği ile MasterChef 2020’ye adını yazdıran Celal’e Somer şef, boynundan çıkardığı bıçak objeli kolyesini hediye etti ve o kolyenin ona uğur getirmesini istediğini söyledi. Arkadaşlarıyla vedalaşan Celal, MasterChef’e veda etti.

MasterChef Haftanın 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler