Ana SayfaDizilerİyi Günde Kötü Günde 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Melisa Sarp'ın İlk Yalanını...

İlgili Postlar

İyi Günde Kötü Günde 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Melisa Sarp’ın İlk Yalanını Yakalıyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen yeni gözde dizisi, İyi Günde Kötü Günde 4. bölümüyle ekrana geldi Dizinin yeni bölümünde; Leyla, Sarp’ın düğün organizasyonunu yapmak istemiyor. Ama Sarp’ın kendisinin bu organizasyonu yapmasını istemediğini duyunca önce pes ediyor. Bu arada Sarp, Leyla’nın yurt dışında istediği, o işi ayarlıyor. Leyla işi, akışına bırakıp cevap vermiyor.  İyi Günde Kötü Günde dizisinin 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Melisa, Sarp’ın ilk yalanını yakalıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Melisa Sarp’ın İlk Yalanını Yakalıyor!

İyi Günde Kötü Günde 4. bölüm 1. fragmanında; Leyla, Sarp’a bundan sonra işinin başında olacağını ve onun gözünün içine baka baka onun düğününü yapacağını söylüyor. Bu arada Sarp’ın okuldan arkadaşı geliyor. Onun Leyla’yı da tanıdığını da görünce Melisa çok şaşırıyor. Melisa’nın kardeşinin Leyla’ya aşık olaması ortaya çıkınca Sarp, ne yapacak?

İşte İyi Günde Kötü Günde 4. bölüm 1. fragmanı…

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, Sarp’la konuşmaya gittiğinde fenalaşıp bayılıyor. O sırada Melisa. içeri giriyor. Sarp, onu dışarı çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Ama mumlar düşüp tutuşuyor. Sarp, Leyla’yı dolabına saklıyor. Leyla, dolapta onun gemi maketini sakladığını görüyor. Bu olaydan sonra, Leyla ne yanmak istediğini işaretlere bağlıyor.

Kendisine ne işaret verilirse ona göre davranacağına inanıyor. Sarp, Melisa ile yaşayacakları evin organizasyonunda yer alacağını söylüyor. Leyla, ona bunu yaptığına pişman ediyor. Sarp’ı kıskandırmak için hayatında biri olduğunu söylüyor. Melisa, çıkacakları yemeğe Leyla’yı ve erkek arkadaşını da davet ediyor.

Kimseyi bulamayan Leyla, Adem’i erkek arkadaşı olarak yemeğe getiriyor. Adem, konuşunca her şey bitiyor. O kadar utanan ve Adem içinde üzülen Leyla, mikrofonu alıp gözyaşları içinde yanık bir türkü söylüyor. Melisa, Leyla’nın neden böyle bir şey yaptığına anlam veremiyor. Sarp’ın kendisini uzaklaştırmak için yaptığı iş teklifini öğrenen Leyla, düğün organizasyonu toplantısına başı dik giriyor.

Sarp, bu duruma çok üzülüyor. Toplantıya katılan Sarp’ın annesi ise Leyla’yı tanımaz gibi davransa da tanıyor. Leyla’da kendisini onun gözüne sokmak için her şayi yapıyor.

İyi Günde Kötü Günde 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla Sarp’ı Kıskandırmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler