Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şule Yıldız'ın Sabrını...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şule Yıldız’ın Sabrını Taşırıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kuzey, Şule ile aynı yatakta uyanıyor. Şule’nin gönderdiği fotoğrafı gören Yıldız, Kuzey’i görmek dahi istemiyor. Hazine, Pembe’nin ölen kocasının mezarından çıkıyor. Kuzey, koyda tanıştığı fotoğrafçı kıza yardım ediyor. Nahide, Şule’yle konuşmaya gidiyor. Yıldız’a metres deyince dayanamayıp ona vuruyor. Şule, bir türlü kendine gelmeyince kızlar Kuzey’i arıyor. Burhan, yolda Kuzey’e tuzak kuruyor ve arabasıyla kaza yapıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm 1. fragmanı yayında. Şule, Yıldız’ın sabrını zorlayınca denizi boyluyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Şule Yıldız’ın Sabrını Taşırıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm 1. fragmanında; Yıldı, Kuzey’in kaza geçirdiği haberini alıyor. Sonra ona bir şey olmadığını anlıyor. Kuzey, koydaki kulübede yaşamaya başlıyor. Fotoğrafçı kız da onu yalnız bırakmıyor. Sefer ise, rüyalarında altınlarını isteyen Selçuklu sultanını görüyor. Ama yinede altınları alıp gitmeye çalışıyor. Burhan, Yıldız’a yakınlaşıp Kuzey’i kıskandırmaya çalışıyor. Şule, yine Yıldız’ın karşısına çıkıyor. Yıldız, onu doğduğuna pişman edeceğini söyleyince, Şule, üç beş aylık ömrüne mi göz diktiğini söyleyip onu denize itiyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey, uyandığında yatağında Şule’yi buluyor. Şule, ikisininde sarhoş olduğunu ve geceyi birlikte geçirdiklerini söylüyor. Kuzey, kızları toplayıp bu durumu Yıldız’ın öğrenmemesi için onların ağızlarını sıkı tutmalarını istiyor. Ama Şule, Kuzey’le aynı yatakta çekilmiş fotoğrafını çoktan Yıldız’a göndermiştir.

Nahide, Sefer, Poyraz ve Kamer, hazinenin yerini tespit ediyor. Hazine, Pembe’nin ölen kocasının mezarında çıkıyor. Pembe, mezarı kazdırmak istemiyor. Doktor Cihan ise, Pembe’yi eski kocasının mezarında görünce yüzüğü atmak istiyor. Sonunda Pembe, mezarın açılmasına razı geliyor.

Mezardan bir küp dolusu altın çıkıyor. Altınları gizlice götüren ekip paylaşmak için başlıyorlar saymaya. Kuzey, Yıldız’la konuşmaya gidiyor. Ama öfkeden deliye dönen Yıldız onunla konuşmak dahi istemiyor. Nahide, bunun Şule’nin bir oyunu ve onun hasta olmadığını bildiği için gidip onunla konuşuyor.

Oda, Yıldız’a metres deyince sinirlenen Nahide, Şule’ye okkalı bir tokat atıyor. Şule, yere yığılıyor. Kızlar, annelerini kendine getiremeyince babalarını arıyor. Kuzey, yolda gelirken Burhan’ın kurduğu tuzakla yoldan sapıp kaza yapıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kaza Geçiren Kuzey’e Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler