Ana SayfaDizilerMucize Doktor 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Kıvılcım'ın Bebeğinin Gönderilmesini İstemiyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Kıvılcım’ın Bebeğinin Gönderilmesini İstemiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, merakla beklenen 31. bölümüyle 1 Ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferda, hastanede kendisini ilgilendirecek tek bir şey olduğunu, onun da Ali olduğunu söyler. Beliz, Kıvılcım’ın bebeğinin evlatlık verilmesi istediğini açıklar. Ferman ise, Beliz’in bu kararına karşı çıkar. Hatta onun yüzüne bakmayacağını söyler. Adil hoca, fenalaşıyor ama Ferda, hala imza vermemekte ısrar eder. Onun kendisinin değil Ali’nin babası olduğun söyler. Mucize Doktor 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali, Kıvılcım’ın bebeğinin evlatlık verilmesini istemiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ali Kıvılcım’ın Bebeğinin Gönderilmesini İstemiyor!

Mucize Doktor 31. bölüm 2. Fragmanında; Ali, Ferman’ın kurtarılacağını öğrenince çok mutlu oluyor. Ferda, Selvi’nin babasının kız arkadaşı olduğunu öğreniyor. Beliz, Kıvılcım’ın bebeğini kabul etmiyor ve onu evlatlık verilmek üzere gönderiyor. Ali, arabanın önüne atlıyor ve o bebeğin gitmesini istemediğini, ilk kez ağabey olacağını söylüyor. Beliz, kararından son anda vazgeçecek mi?

İşte Mucize Doktor 31. bölüm 2. fragmanı…

 

MUCİZE DOKTOR 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Adil hoca, Tanju’ya daha önce Ali için kefil olmuş ve onun bir daha hastaneye zarar verecek bir davranışı olursa. başhekimlikten istifa edeceğini söylemişti. Ali, Kıvılcım’ın hayatını değil bebeğin hayatını kurtardığı için mahkemelik olunca, istifasını yazıp Tanju’nun masasına koyar. Ali’nin haklı olduğun ispatlamak için elinden geleni yapar.

Ama birden fenalaşıp yere yığılır. Adil hoca, hastalanmadan önce bir vekalet yazıp kendisine bir şey olursa tüm sorumluluğu Ali’ye verdiğini yazan bir vekalet bırakır. Hastaneye gelen iki sevgili kaza yapar. Adamın evli olması ve karısının gelmesi büyük gerilim yaratır. Adamın felçli kalabileceğini duyan sevgili, ondan vazgeçer.

Adil hocayı kurtarmak için çözümler üreten Ali’yi Ferman hoca ve Tanju dinlese de onun mahkemelik olduğu için onay vermesini istemez. Tek çözüm onun ailesinden birinin imzasına kalır. Beriz, çocukluk arkadaşı olan Ferda’yı arayıp acilen gelmesini ister. Zamanla yarışan ekip, ameliyathaneyi hazırlayıp Ferda’nın imzasını bekler. Ama Ferda, babasının ameliyatına onay vermediğini açıklar.

Mucize Doktor 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Babasının Ameliyatına Onay Verecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler