Ana SayfaDizilerHercai 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Babasının Hazar Olduğunu Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Hercai 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Babasının Hazar Olduğunu Öğrenecek Mi?

Atv’nin sevilen dizilerinden Hercai, 40. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azat’ı vuranın Miran olduğunu gören Şadoğlulları ona düşman oluyor. Reyyan, Miran’ın masum olduğuna inanıyor. Ama inanmıyormuş gibi yaparak ondan boşanacağını söylüyor. Böylelikle Miran’ın öldürülmemesini sağlamak istiyor. Aslan, kendisini büyüten Reyyan’ın öz babasıyla birlikte hareket ediyor. Sultan, oğlu Aslan’a kavuşuyor. Hazar, Miran’ı bulup Reyyan’ın gözünün önünde ona silahı doğrultuyor. Hercai 41. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Miran, babasının Hazar olduğunu öğrenecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Miran Babasının Hazar Olduğunu Öğrenecek Mi?

Hercai 41. bölüm 1. fragmanında; Azize, Şadoğullarına sulh yapmak için gidiyor. Ama Nasuh ağa, Aslanbeylerin ömrü billah kendilerinin düşmanları olduğunu söylüyor. Sultan, Aslan’nın gizlediği mektubu bulup okuyor ve Miran’ın Hazar’ın oğlu olduğunu öğreniyor. Miran ile Reyyan’ın, oralardan kaçıp uzaklaşmaktan başka çareleri kalmıyor.

İşte Hercai 41. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1309603227273437186

HERCAİ 40. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azat’ın vurulmasından sonra herkes Miran’a düşman oluyor. Miran, Azat’ı kendisinin vurmadığını söylese de kimse ona inanmıyor. Bir tek Reyyan inanıyor. Önce ona silah çekiyor. Sonra ondan boşanacağını söyleyip gitmesini istiyor. Böylelikle ailenin Miran’ı öldürmesine engel olacağını düşünüyor.

Aslan, Azat’ı kendisinin vurduğunu açıklıyor. Miran, Aslan’ın kim olduğunu araştırmaya başlıyor. Onu bulup karşısına çıkıyor. Aslan, onun ve Azat’ın hayatını kendisinin kurtardığını söylüyor. Miran, Aslan’ın dost mu düşman mı olduğunu anlayamıyor. Aslan Aslanbeyin gelmesiyle Azize, tutuşmaya başlıyor.

Azize, Aslan’a neden onu göndermek zorunda kaldığını anlatıyor. Ama o, Azize’ye karşı büyük bir kin beslemektedir. Sultan oğluna kavuşuyor. Gönül ise, evi terk ediyor. Reyyan’ın öz babası Aslan’ı büyüten kişidir. Aslan, onun öz babası olmadığını öğrenince geri dönmeye karar veriyor. Reyyan’ın öz babası, artık kızına uzaktan bakmak istemiyor. Reyyan, anneannesinin yanında olan Miran’ın yanına gidiyor.

Ona, hiç bir zaman Azat’ı vurduğuna inanmadığını söylüyor. O sırada Hazar geliyor. Hazar, silahını Miran’a doğrultuyor. Reyyan, babasından Miran’ı vurmamasını onun masum olduğunu söylüyor. O sırada üç el silah sesi duyuluyor. Reyyan, Miran’ın vurulduğunu zannediyor.

Hercai 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan’ın Öz Babası Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler