Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 6. Bölüm Ön İzleme Yayında! Dicle Babasına Haksızlık Ettiğini Anlıyor!

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 6. Bölüm Ön İzleme Yayında! Dicle Babasına Haksızlık Ettiğini Anlıyor!

Star Tv’nin iddialı dizilerinden Menajerimi Ara, 6. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Barış, kendisiyle kalmak istemeyen Dicle’ye kırılır. Boran Kuzum, şirkete gelip artık, kendisinden bir başkası olması istendiğinden boğulduğunu dile getirir. Meyda, Kıraç’tan Dicle’yi kovması için baskı yapar. Feris, Dicle’ye geldiğinden beri Kıraç’ın onu göndermek istediğini, onu bu kadar kızdıracak ne yaptığını sorar. Dicle, duygularını artık saklamak istemez ve Barış’ın kapısını çalar. Menajerimi Ara 6. bölüm ön izleme yayınlandı. Dicle, babasına haksızlık ettiğini anlıyor.

Salı Dizileri 2020

Dicle Babasına Haksızlık Ettiğini Anlıyor!

Menajerimi Ara 6. bölüm ön izlemesinde; Dicle, Kıraç’ın peşinden koşup, ona gerçekten Anlatya’ya kendisini görmeye geldikten sonra İstanbul’a mutlu mu döndüğünü soruyor. Kıraç, anlamazlıktan geliyor. Oda Feride hanımdan duyduklarından bahsettiğini söyleyince Kıraç, doğru olduğunu söylüyor. Dicle, gerçekten kendisini görmekten mutlu olduğunu bilseydi ona ‘gelme’ demeyeceğini söyleyip gözyaşlarına boğuluyor.

İşte Menajerimi Ara 6. bölüm ön izlemisi….

MENAJERİMİ ARA 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Kıraç, sabah ofise geldiğinde kimse onun yüzüne bile bakmaz. Toplantıda Feris, onun başka ajansla açıkladığını Dicle’den duyduğunu söyler. Dicle Gülin’i ele vermez ve başkalarından duyduğunu söyler. Kıraç, Dicle’ye insanların sırtından vurmayı çabuk öğrendiğini söyler. O da asla onun gibi biri olmayacağının üzerine basar.

Dicle, ilk aldığı maaşla herkese tatlı dağıtır. Kıraç’ı da es geçmez. İrem Derici, randevusuna gelmeyen Çınar’a ateş püskürür. Çınar, o gün sarhoş olduğu için hiçbir şey hatırlamadığını söyleyip ondan özür diler. Şükran Ovalı, izleyicilerin kendisini unuttuğunu düşünmeye başar ve Kıraç’ın yanına gelir. Kıraç, Feris’e onu kaptırmamak için hemen bir rol ayarlar.

Direk dansçısını canladıracak olan Şükran Ovalı, çalışmalara başlar. Ancak rolün başkasının olduğunu öğrendikten sonra işten vazgeçer. Barış ile Beren’le bir film teklifi gelir. Feris, toplantı yapıp dizinin konusunun klişe olduğunu ancak parasının iyi olduğunu söyler. Barış, senaryoyu Dicle’ye götürüp ondan fikir ister. Dicle, senaryonun ona uygun olmadığını ve daha iyi projeler geleceğinden emin olduğunu not olarak ona iletir.

Barış, abisinin yine komisyon aldığını öğrenip onunla tartışır. Dicle, Barış’ı evine bırakır. Tam gidecekken Barış, onunla kalmasını ister. Beren, Barış’ın önceki akşam geceyi Dicle’de geçirdiğini öğrenip onu kıskanır. Beren, gazeteciye ağzından babasının başka ajansa gittiğini kaçırınca haber olur. Haberi okuyan Katarlılar şirketi almaktan vazgeçer. Herkes, Kıraç’a haksızlık yaptığını düşünüp ondan özür diler. Meyda, Kıraç’a şirketi babasının alacağını ve onun patron olacağının müjdesini verir.

Menajerimi Ara 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dicle Barış’a Karşı Duygularını Gizlemekten Vazgeçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler