Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyunu Hangi Takımın...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyunu Hangi Takımın Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020 7. haftasının ilk gününde yarışmacılar kaptanlık oyunu için karşı karşıya geldi. Geçen hafta elenen Celal’in yerine yedeklerden Didem geldi. Didem son oyunda elinin kesilmesiyle yemeğini yetiştirememiş ve elenmişti. MasterChef 2020 7. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyunu hangi takımın oldu? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 2020’nin 7. haftasının ilk gününde elenen Celal’in yerine Didem geldi. Didem, yedeklerden yarışmaya katılan son yarışmacı oldu. Bundan sonra 16 yarışmacı eksilerek büyük finale gidecek. Şefler, yarışmacılardan kaptanlık oyunu için lahmacun yapmalarını istedi. En iyi lahmacunu yapan mavi takım kaptanı olacağı oyunda, yarışmacılar büyük bir mücadele verdi.

Verilen 45 dakika sürenin bitiminde şefler belirlediği kişilerin lahmacunlarının tadımını yaptı ve en iyi lahmacunu yapan 6 yarışmacı belirlendi. 4 yarışmacı da verilen sürede lahmacunlarını yetiştiremedi. Şefler, tekrar tadım yapıp üç isim belirlediler ve Berker, Esra ve Serhat, en iyi lahmacun yapan yarışmacı oldu.

MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Kaptanlık oyununda finale kalan yarışmacılar arasında Berker, diğer iki kişiye göre daha zayıf olduğu için gecenin en iyi üçüncü tabağını hazırlayan yarışmacı oldu. En iyi ikinci lahmacunu yapan Esra oldu ve Serhat, en iyi lahmacunu yapıp oyunun birincisi olarak mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı. Serhat, Kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Barbaros’u seçti ve takımlar kuruldu.

Mavi takım kaptanı Serhat, seçtiği yarışmacılar; Furkan, Tanya, Eray, Sefa, Uğur, Özgül ve Didem oldu.

Kırmızı takım kaptanı Barbaros, seçtiği yarışmacılar; Esra, Emir, Duygu, Berker, Ayyüce, Ebru ve Walison oldu.

Avantaj Oyunu Hangi Takımın Oldu?

Yarışmanın en favori isimlerinden Serhat ile Barbaros, mavi ve kırmızı takımın kaptanları olarak avantaj oyunu için düello yaptı. Kaptanlar düellosunda şefler, yarışmacılardan Dalyan köfte yapmalarını istedi. Her iki iddialı yarışmacı yemeklerini en iyi şekilde yapıp takımlarına 5 dakikalık avantaj sağlamak için mücadele verdi. Sürenin bitiminde şefler tadımlarını yaptılar ve en iyi Dalyan köfteyi Barbaros’un yaptığını açıkladılar. Barbaros, kırmızı takıma 5 dakikalık avantaj sağlamış oldu.

MasterChef 2020’nin 6. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler