Ana SayfaDizilerYasak Elma 79. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika'dan Ender'e İkinci Darbe Geliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 79. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika’dan Ender’e İkinci Darbe Geliyor!

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma, 78. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Halit, Kerim ile Yıldız’ı konuşurken görüyor. Ama Yıldız, kıvırmayı başarıyor. Yıldız, Zehra’nın fikriyle hareket edince, hem işinden oluyor hemde mahkemelik. Konağa taşınan Yıldız, yemeğe Kerim’in geldiğini öğrenince Halit’le tartışıyor. Şahika, Ender’in hisselerini çocuklarını devretmediğini öğrenip durumu ortaya çıkarıyor. Kaya, Ender’le evliliğini bitirdiğini söyleyip evi terk ediyor. Şahika, Kerim ile birlikte Yıldız’a büyük bir tuzak kuruyor. Yasak Elma 79. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şahika’dan, Ender’e ikinci darbe geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika’dan Ender’e İkinci Darbe Geliyor!

Yasak Elma 79. bölüm 1. fragmanında; Şahika, abisinden Ender’i ayırmak için büyük bir oyun oynuyor. Ender’i bayıltıp Kaya’nın eve onun kendisini aldattığını düşünmesini sağlıyor. Ender’de Kaya’nın kaldığı otele gidiyor ve kapıyı bir kadın açıyor. Kaya’nın da Ender’i aldattığını düşünmesini sağlıyor. Bakalım, Şahika’nın oyunları ortaya çıkacak mı?

İşte Yasak elma 79. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 77. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Şahika ile el ele yemeğe gelen Kerim’le tuvaletin önünde karşılaşıyor. Kerim, onun Halit’le evlenmekte kararlı olup olmadığını soruyor. İkili konuşurken Halit geliyor. Halit, Yıldız’a neden geç kaldığını sorunca tuvalette kapalı kaldığını ve Kerim’in gelip kendisini kurtardığı yalanını söylüyor.

Yıldız, Halit’in evine taşınıyor. Kerim, Ender’in kendisini başka bir şirketin sahibiyle yemek yerken görmesini sağlıyor. Akabinde onu kaybetmek istemeyen Halit, Kerim’e yetki verecektir. Kerim, Halit’in kendisine verdiği yetkiyle büyük bir vurgun yapıp ortalıktan kaybolmayı planlıyor. Öte yandan Zehra, Yıldız’ın elma püresini internetten satış yaparak para kazanmak istiyor. Yıldız’da kabul ediyor.

Siparişler yağmaya başlayınca, elma püresinin patentini alan şirket Yıldız’la olan sözleşmesini fes edip ona dava açıyor. İşsiz kalan Yıldız, bankadaki 5 milyon dolar parasını Kerim’in ortağına değerlendirmesi için görüşme yapıyor. Yıldız, elindeki parayı da kaybedeceğinden habersiz yatırım yapacağına inanıyor.

Yıldız’ın konaktaki ilk günde Halit’in eve Kerim’i davet ettiğini öğreniyor ve yemeğe inmiyor. Halit, Yıldız’ın yemeğe inmesi için ısrar ediyor. Yıldız, inse de hiçbir şey yemeden masayı terk ediyor. Halit ile Yıldız, ilk günden tartışıyor. Yıldız’ı takip ettiren Kerim, o yürüyüşe çıktığında önüne geçip onunla konuşmaya çalışırken, Şahika’nın adamı onların fotoğrafını çekiyor.

 Yasak Elma 78. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender’in Yalanı Öğrenen Kaya Evliliğini Bitiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler