Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Menekşe'den Boşanıp Nare'yle Evlenmek...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Menekşe’den Boşanıp Nare’yle Evlenmek İstiyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Menekşe, Akın’la görüşmeye gittiğinde bebeğini kaybediyor. Akın, ona kimseye bir şey belli etmemesini ve yeni bir bebek yapmasını söylüyor. Menekşe, Sancar’ın odasına girip onunla birlikte olduğunu Nare’ye ima ediyor. Ama Nare. Sancar’a inanıyor. Mahkeme günü geldiğinde Sancar, tüm ailesinin Nare’ye şahitlik yapacağını öğrenince yıkılıyor. Sefirin Kızı 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sancar, Menekşe’den boşanıp Nare’yle evlenmek istiyor. Nare’nin Sancar’a cevabı ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Menekşe’den Boşanıp Nare’yle Evlenmek İstiyor!

Sefirin Kızı 22. bölüm 1. fragmanında; Sancar, Nare’ye mahkeme öncesi onsuz olmak canını yaktığını, Melek olmadan ise yaşayamayacağını söylüyor. Nare, ona mahkemede ne söylerse söylesin canının yanmayacağını söylüyor. Mahkemede Sancar, kızını almak için verdiği ifadeye Gediz, büyük tepki gösteriyor. Menekşe, Melek’i Akın’a vermeye ve Kahraman’ın çocuğunu da Sancar’ın kucağına verme hayalleri kuruyor. Sancar, Nare’ye Menekşe’ye dava açtığını ondan boşanacağını ve o evet derse mutlu bir yuva kurabileceklerini söyleyip onu öpüyor.

İşte Sefirin Kızı 22. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akın’la görüşmeye gittiğinde Menekşe, birden fenalaşıyor. Doktor geliyor ve Menekşe’nin bebeğini kaybettiği ortaya çıkıyor. Akın, Menekşe’nin abisini çağırıp ona büyük para teklif ediyor. Menekşe, kendine geldiğinde ise Akın, ona Nare oradan ayrılana kadar, bebeğini düşürdüğünü kimseye söylememesini ve yeni bir bebek yapmasını istiyor.

Menekşe, ilk adımı atıyor. Sancar’ın odasına gecelikle girip ona yaklaşmaya çalışıyor. Ondan yüz bulamayınca odadan çıktığında Nare ile karşılaşıyor. Ona, Sancar’la birlikte olmuş gibi davranıp Nare’yi üzmeye çalışıyor. Nare, sinirlenip Sancar’ın odasına dalıyor ve Gediz’in evine gittiğinde ortalığı birbirine bunun için mi kattığını söylüyor.

Sancar ise, onun kendisini kıskandığını görmesi hoşuna gidiyor ve ona bir kez ihanet ettiğini, bir daha da olamayacağını söylüyor. Nare, Sancar’a inanıyor. Kahraman, Sancar ile Yahya’nın gerçekten mi kavgalı yoksa kendilerine numaramı yaptığını öğrenmek için Dudu’yla iş birliği yapıyor.

Akın, Ceylan’ın Kahraman’dan hamile olduğunu öğreniyor. Menekşe, Akın’ı arıyor ve Sancar’ın kendisinin yüzüne bile bakmadığını nasıl bebek yapacağını söylüyor. Oda aklında bir fikir olduğunu Menekşe’den, oyununa devam etmesini istiyor. Velayet davası geldiğinde Sancar, tüm ailesinin kendisine karşı Nare’nin yanında şahitlik edeceğini öğrenip yıkılıyor.

Sefirin Kızı 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Menekşe Nare ile Sancar’ın Arasını Bozmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler