Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç'ın Cengiz'i Öldürmekten Başka...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç’ın Cengiz’i Öldürmekten Başka Çaresi Kalmıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Karaca, Azer’in dedesini öldürdüğünü itiraf ettikten sonra onu vurup öldürüyor. Kanlı gelinliğiyle oradan kaçıyor. Cengiz, Yamaç’ı alıp ailesinin mezarlığına götürüp mezarları tek tek yıktırıp, bu dünyada da öbür dünyada da onlara huzur olmadığını söylüyor. Sıra, İdris Koçovalı’nın mezarına gelince Yamaç, onun teklifini kabul ediyor. Arık’ı kurtarmak için Vartolu’yla birlikte iş birliği yapıyor. Ama, Arık işaret edilen yerde çıkmıyor. Çukur 4. sezon 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yamaç’ın Cengiz’i öldürmekten başka çaresi kalmıyor. Bakalım Yamaç, bunu başarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç’in Cengiz’i Öldürmekten Başka Çaresi Kalmıyor!

Çukur 4. sezon 5. bölüm 1. fragmanında; Cumali adamlarına, sabaha kadar Erdenet ailesinin neyi varsa kendisine getirilmesini istiyor. Efsun’un babaannesi Yamaç’ın bir an önce yok olmasını istiyor. Yamaç’tan hamile olan Efsun ise, derin bir iç çekiyor. Emir’in Yamaç’a bıraktığı defter Selim’in eline ulaşıyor, Yamaç, Cengiz’in yanında olduğu sürede Çukur’u koruyamayacağını, ama onu yok ederse Çukur’un huzur bulacağını anlıyor ve Cengiz Erdenet’i indirmeyi kafaya koyuyor.

İşte Çukur 4. sezon 5. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Karaca, Azer’e babaannesinin verdiği silahı doğrultup. dedesinin kanının onun elinde olup olmadığını soruyor. Oda bilmediğini söylüyor. Azer, dedesini öldürmek için kimlerle iş birliği yaptığını tek tek anlatıyor. O isimler arasında Akın’ın da olduğunu söylüyor. Karaca, gözünü kırpmadan sevdiği ve evlendiği adamı vuruyor. Azer, kanlar içinde yere yığılıyor. Karaca. Azer’in başının altına yastık koyup ağlıyor.

Daha sonra kanlı gelinliğiyle oradan kaçıyor. Azer’in kardeşleri Koçovalılar’ın evini basıyor. Karaca ise, sabah dedesinin her zaman kendisine aldığı şemsiyeli şekeli alıp onun mezarına gidiyor. Cengiz, Yamaç’ı yanında olması için zorluyor. Olmadı, onu ailesinin mezarlığına götürüp tek tek mezarları yıktırıyor. Sıra babasının mezarına gelince Yamaç, teklifini kabul ediyor.

Cengiz, kaçırılan Arık’ı kurtarmasını istiyor. Yamaç, Vartolu’dan yardım istiyor ve beraber Arık’a kurulan tuzağı bozup adamları öldürüyor. Ancak tuzakta Arık’ı bulamıyorlar. Yamaç, Arık’ı kurtaramadığını söylediği sırada o içeri giriyor. Bu arada Efsun’da Yamaç’tan hamile kalıyor. Nehir ise, kendi isteğiyle akıl hastanesine tekrar yatıyor.

 Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Çukur’u Korumak İçin Erdenetlerin Yanına Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler