Ana SayfaDizilerGençliğim Eyvah 17. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Arif ile Zekeriya'nın Sırları Ortaya...

İlgili Postlar

Gençliğim Eyvah 17. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Arif ile Zekeriya’nın Sırları Ortaya Çıkıyor Mu?

Atv’nin sevilen dizilerinden Gençliğim Eyvah 17. bölümüyle final yapma kararı aldı. Dizi 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra ile Zola, nişanlandıktan sonra birbirlerinden hoşlanmaya başlıyor. Arif ile Zekeriya, eşlerinin gizemli hareketlerinden gizlice bir yerlere gitmelerinden şüphelenip onları takıp ediyorlar. Ama onların bir çocuk yardım kurumu için çalıştıklarını anlayıp içleri rahatlıyor, Gençliğim Eyvah 17. bölüm final fragmanı yayınlandı. Arif ile Zekeriya’nın sırları ortaya çıkıyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Arif ile Zekeriya’nın Sırları Ortaya Çıkıyor Mu?

Gençliğim Eyvah 17. bölüm final fragmanında; Arif ile Zekeriya, eşlerini tatile götürüp orada gerçekleri itiraf etmeyi planlıyor. Ama tatile gitmeden, Nuriye ile Hacer, kocalarının bir zamanlar Bodrum’da neler yaptığını öğrenecek mi?

İşte Gençliğim Eyvah 17. bölüm 1. fragmanı….

GENÇLİĞİM EYVAH 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arif, rüyasında İtalya’da Zekeriya ile birlikte çok zengin bir ressam olduklarını, çocuklarını paraları saçtıkları rüyasını görüyor. Hacer, onu uyandırınca Arif, rüyasında İtalya’da olduğunu anlatır. O da zaten oraları rüyasında gördüğünü söylüyor. Aynı rüyayı Zekeriya’da görüyor ve eşinden aynı tepkiyi alayor.

İkili, keşke yirmi beş yıl önce İtalya’da bir hayata kurmuş olsalardı diye düşünürken, ikilinin eşleri Nuriye ve Hacer, gizli telefonlarla konuşup işimiz var diye dükkandan çıkıp gidiyor. Onların ne karıştırdığını anlamaya çalışan Arif ile Zekeriya, başka kadınların peşine düşüyor. Onları eşleri zannedip takip ediyor.

Lüks bir otele giren kadınları eşleri zanneden Arif ile Zekeriya, içeriye girdikten sonra büyük bir hesap ödemek zorunda kalıyor ve o kadınlarında eşleri olmadığını anlıyor. Ama yine, eşleri bir yerlere gizlice gidiyor. Onlara da bir şey söylemiyor. Arif ile Zekeriya, en zonunda eşlerinin büyük bir binaya girdiklerini görüyor ve içeri girdiklerinde oranın çocuk esirgeme kurumu olduğunu öğreniyor.

Öte yandan, Çağla’nın babası kızını evliliğe zorluyor. Oda bu zorlamaları yüzünden yanlış kararlar verdiğini söyleyip babasına Ahmet’e, baskı yapmamasını istiyor. Azra, Zola aşkı tam gaz devam ediyor. Azra, Zola’ya aşık olmaya başlıyor.

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif İle Zekeriya Eşlerinin Sırlarının Peşine Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler