Ana SayfaDizilerHekimoğlu 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş'ten İpek'e Beklenmedik Hareket!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş’ten İpek’e Beklenmedik Hareket!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 20. bölümüyle 5 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çok büyük bir ilaç firmasının temsilcilerinden Kerem Cevher, bayılıp hastaneye kaldırılır. Kerem, kendi teşhisini koyar ve tüperküloz olduğunu iddia eder. İşine karışılmasından hoşlanmayan Ateş ise, tüperküloz olmadığını iddia eder. Bakalım her zamanki gibi yine Ateş Hekimioğlu mu haklı çıkacak? Hekimoğlu 20. bölüm 2. fragmanı yaynılandı. Ateş’ten İpek’e beklenmedik hareket geliyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş’ten İpek’e Beklenmedik Hareket!

Hekimioğlu dizisinin 20. bölüm 2. fragmanında; Ateş, Kerem Cevher’e özel muamele yapılmasını istemiyor. Ona diğer hastalara nasıl davranılıyorsa öyle davranılmasını istiyor. Emre, her fırsatta Zeynep’e karşı duygularını ona söylüyor. İpek, hayatına giren yeni kişiyle yemeğe çıkıyor. Ama aklı da Ateş’te kalıyor. Ateş de İpek’in hayatında biri olmasını kabul edemiyor. Eline bir buket gül alıp İpek’e veriyor.

İşte Hekimoğlu 20. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/b9NXU1eUhmI

HEKİMOĞLU 19. BÖLÜM ÖZETİ!

İpek, akan çatısını tamir ettirmek için bir işçi tutar. Arçil, çatıdan düşüp hastaneye kaldırılır. Astım şikayeti olan hastanın parmakları morarmaya başlar. Bunun nedenini öğrenmek için Ateş, Mehmet Ali ve Emre ile gizlice İpek’in evine girip onu hasta eden başka bir şey olup olmadığını araştırmaya başlar.

Emre ile Mehmet Ali, İpek’in evinin anahtarının yerini bulması onların arasında bir şey olduğunu düşünmelerine neden olur. Ateş, banyonun lavabosunun altında mantara rastlar. İpek ile Zeynep de, Arçil’in evinde araştırma yapar ve fare pisliği bulur. Arçil, fenalaşınca ameliyata alınıyor ve parmaklarını kaybeder.

Ateş, Arçil’in kardeşinden onun cumartesi günleri bir yerde çalıştığını öğrenir. Arçil’in annesi onun nerede çalıştığını saklasa da Ateş, İpek’e onun evinin çevresinde bahis oynanan bir yer aramalarını ister. İpek, horoz dövüşü yapılan bir yer bulur. Arçil’in, oradaki enfekte olmuş horozlardan dolayı hastalandığı ortaya çıkar.

İpek’e, Arçil neden sadece kendisinin hastalandığını sorar. O da astım rahatsızlığı olduğu için daha çabuk hastalık geçebildiğini söyler. Arçil, hastaneden çıktıktan sonra Ateş ile İpek’e tazminat davası açar. İpek, Arçil’in ne tazminat istiyorsa verilmesini ister.

Hekimoğlu 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Teşhisini Kendisi Koyan Hastayla İddialaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler