Ana SayfaDizilerHekimoğlu 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Teşhisini Kendisi Koyan Hastayla İddialaşıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Teşhisini Kendisi Koyan Hastayla İddialaşıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İpek, akan çatısınıı tamir ettirmek için tuttuğu işçi düşüyor. Hastaneye kaldırılan Arçil’in parmakları morarmaya başlıyor. Teşhisi koymak için Ateş, Emre ve Mehmet Ali, İpek’in evine gizlice girip araştırma yapıyor. Ateş lavabonun altında mantar buluyor. İpek ile Zeynep’de Arçil’in evinde fare pisliği buluyor. Arçil, parmaklarını kaybediyor. Onun hastalanmasına neden olana şey bambaşka bir şey çıkıyor. Hekimioğlu 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, teşhisini kendisi koyan hastayla iddialaşıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Teşhisini Kendisi Koyan Hastayla İddialaşıyor!

Hekimoğlu 20. bölüm 1. fragmanında; Çok büyük bir ilaç firmasının temsilcilerinden Kerem Cevher, bayılıp hastaneye kaldırılıyor. Kerem, kendi teşhisini koyuyor ve tüperküloz olduğunu iddia ediyor. İşine karışılmasından hoşlanmayan Ateş ise, tüperküloz olmadığını iddia ediyor. Bakalım her zamanki gibi yine Ateş Hekimioğlu mu haklı çıkacak?

İşte Hekimoğlu 20. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/gi1r_3InjEo

HEKİMOĞLU 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İpek, akan çatısını tamir ettirmek için bir işçi tutuyor. Arçil, çatıdan düşüp hastaneye kaldırılıyor. Astım şikayeti olan hastanın parmakları morarmaya başlıyor. Bunun nedenini öğrenmek için Ateş, Mehmet Ali ve Emre ile gizlice İpek’in evine girip onu hasta eden başka bir şey olup olmadığını araştırmaya başlıyor.

Emre ile Mehmet Ali, İpek’in evinin anahtarının yerini bulması onların arasında bir şey olduğunu düşünmelerine neden oluyor. Ateş, banyonun lavabosunun altında mantara rastlıyor. İpek ile Zeynep de, Arçil’in evinde araştırma yapıyor ve fare pisliği buluyor. Arçil, fenalaşınca ameliyata alınıyor ve parmaklarını kaybediyor.

Ateş, Arçil’in kardeşinden onun cumartesi günleri bir yerde çalıştığını öğreniyor. Arçil’in annesi onun nerede çalıştığını saklasa da Ateş, İpek’e onun evinin çevresinde bahis oynanan bir yer aramalarını istiyor. İpek, horoz dövüşü yapılan bir yer buluyor. Arçil’in, oradaki enfekte olmuş horozlardan dolayı hastalandığı ortaya çıkıyor.

İpek’e, Arçil neden sadece kendisinin hastalandığını soruyor. O da astım rahatsızlığı olduğu için daha çabuk hastalık geçebildiğini söylüyor. Arçil, hastaneden çıktıktan sonra Ateş ile İpek’e tazminat davası açıyor. İpek, Arçil’in ne tazminat istiyorsa verilmesini istiyor.

 Hekimoğlu 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek İle Ateş Yeni Hasta İçin Birbirine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler