Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylan Ajansı Sattığını Açıklıyor!

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylan Ajansı Sattığını Açıklıyor!

Star Tv’nin iddialı dizilerinden Menajerimi Ara, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Barış, kendisiyle kalmak istemeyen Dicle’ye kırılır. Boran Kuzum, şirkete gelip artık, kendisinden bir başkası olması istendiğinden boğulduğunu dile getirir. Meyda, Kıraç’tan Dicle’yi kovması için baskı yapar. Feris, Dicle’ye geldiğinden beri Kıraç’ın onu göndermek istediğini, onu bu kadar kızdıracak ne yaptığını sorar. Dicle, duygularını artık saklamak istemez ve Barış’ın kapısını çalar.  Dicle, babasına haksızlık ettiğini anlıyor. Menajerimi Ara 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ceylan, ajansı sattığını açıklıyor.

Salı Dizileri 2020

Ceylan Ajansı Sattığını Açıklıyor!

Menajerimi Ara 7. bölüm 1. fragmanında; Çınar, Gökçe Bahadır‘ı başka bir ödül törenine yetiştirmeye çalışıyor. Ceylan, ajansa gelip şirketi tanımadığı birine sattığını açıklıyor. Ajanstaki herkes şirketi kimin aldığını merak etmeye başlıyor. Ceylan ise, sattığı kişiyi tanımadığını o kişinin onlarla kendisinin tanışmak istediğini söylüyor. Dicle, işten kovuluyor ve Kıraç onun kolundan tutarken herkes görüyor. Barış da, Dicle’yi kucağına alıp onsuz olamayacağını söylüyor.

İşte Menajerimi Ara 7. bölüm 1. fragmanı….

MENAJERİMİ ARA 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kıraç, kayın pederinin şirketi almak istemesiyle büyük heyecan duyuyor. Ama Meyda’nın tek şartı kocasıyla arasında ne ilişki olduğunu anlayamadığı her taşın altından çıkın Dicle’yi çıkarmasını istemesidir. Kıraç, ajansı almak için Ceylan’la görüşüyor ve kayın pederi adına şirketi sakın alıyor.

Dicle, Kıraç’ın peşinden koşup, ona gerçekten Anlatya’ya kendisini görmeye geldikten sonra İstanbul’a mutlu mu döndüğünü soruyor. Kıraç, anlamazlıktan geliyor. Oda Feride hanımdan duyduklarından bahsettiğini söyleyince Kıraç, doğru olduğunu söylüyor. Dicle, gerçekten kendisini görmekten mutlu olduğunu bilseydi ona ‘gelme’ demeyeceğini söyleyip gözyaşlarına boğuluyor.

Rıza Kocaoğlu, rol aldığı diziden bir film çekimi için kısa süreliğine ayrılıyor. Ancak Rıza, yeni filminin çekimi başlamak üzereyken Feris’i çok şaşırtacak bir şey yapıyor. Bu esnada Boran Kuzum da çok istediği bir filmin oyuncu seçmelerine hazırlanıyor. . Çınar, ne yazık ki aşırı heyecanlanan Boran’ı sakinleştirmekte zorlanıyor.

Mayda, Kıraç’a ajansı satın aldığında Dicle’yi işten çıkarması konusunda baskı yapıyor. Kıraç bu konuda ne yapacağını şaşırıyor. Dicle’nin kaderi şimdi ajansın yeni sahibinin ellerine geçiyor.

Menajerimi Ara 6. Bölüm Ön İzleme Yayında! Dicle Babasına Haksızlık Ettiğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler