Ana SayfaDizilerBaraj 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık'ın Evlenme Teklifini Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Baraj 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’ın Evlenme Teklifini Kabul Edecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zerrin, Nazım’la konuşuyor ve onu kendileriyle arasını bozamayacağını söylüyor. Tarık, Kemal beye kızından hoşlandığını söyleyip şantiyede üst görevde çalışmaya devam ediyor. Zahra, Tarık’a ondan hamile olduğunu söylüyor. O ise aldırmıyor ve Nehir’e kur yapmaya devam ediyor. Tarık, Nehir’e yüzük alıp onun önünde diz çöküp, ona evlenme teklifi ediyor. Nehir, Tarık’ın evlenme teklifini kabul edecek mi?

Salı Dizileri 2020

Nehir Tarık’ın Evlenme Teklifini Kabul Edecek Mi?

Baraj dizisinin 8. bölüm 1. fragmanında; Tarık, Nehir’in önünde diz çöküp ona evlenme teklif ediyor. Nazım, Tarık’ın Nehir’e evlenme teklifi ettiğini öğrenip ona bıçak çekiyor. Bunu daha önce yaptığını ve yine yapabileceğini söyleyip onu tehdit ediyor.

İşte Baraj 8. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zerrin, Nazım’la konuşmak için şantiyeye gidiyor. Ona Nehir’in aklını karıştırmamasını söyleyip orayı terk ediyor. Nehir, Zerrin’in kendisini hasta numarasıyla kandırdığını düşünüp onun odasına girmek için resepsiyondan izin alıyor. Zerrin’in odasına giren Nehir. onun tahlillerini bulup gerçek olup olmadığını soruşturuyor ve tüm tahlillerle raporların sahte olduğunu anlıyor.

Gidecek yeri olmadığı için Tarık’ın yanına gidiyor, Bu arada, Nazım’ın Tarık’ı kaçırmasının görüntüleri ortaya çıkıyor. Kemal bey, kızı Fulya’nın onu unutamadığını, onun kızını gerçekten sevip sevmediğini soruyor. Tarık esi, evet demekten başka çaresi kalmıyor. Zahra, hamile olduğunu öğreniyor.

Çocuğun babasının Tarık olduğunu düşünerek onun kapısını çalıyor ve ondan hamile olduğunu söylüyor. Tarık, durumu geçiştirip yine Nehir’le buluşup ona kur yapıyor. Kemal bey, şantiye ye geliyor ve Tarık’a kızının onu unutamadığını söylüyor. Tarık da Fulya’yı unutamadığını söylüyor.

Kemal bey, Tarık’a şantiyede yetki ve masa veriyor. Zahra’yla ilişki kuran ve hamile bırakan Tarık, Nehir’e yüzük alıp evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Nazım, Tarık’ın davranışlarına karşı büyük bir öfke duymaya başlıyor. Anlaşmayı bozan Tarık, Nazım’ı hem işinden hemde aşkından edecek gibi görünüyor.

Baraj 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Nehir’i Öperken Nazım İçeri Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler