Ana SayfaDizilerHercai 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kahya Azize'nin Gizlediği Gerçeklerini Ortaya Çıkarabilecek...

İlgili Postlar

Hercai 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kahya Azize’nin Gizlediği Gerçeklerini Ortaya Çıkarabilecek Mi?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hercai, 41. bölümüyle 2 Ekim Cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde;: Azize, Şadoğullarının konağına sulh yapmak için gider. Ama Nasuh ağa, Aslanbeylerin ömrü billah kendilerinin düşmanları olduğunu söyler. Sultan, Aslan’nın gizlediği mektubu bulup okur ve Miran’ın Hazar’ın oğlu olduğunu öğrenir. Miran ile Reyyan’ın, oralardan kaçıp uzaklaşmaktan başka çareleri kalmaz. Hercai 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı, Kahya, Azize’nin gizlediği gerçekleri ortaya çıkarabilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Kahya Azize’nin Gizlediği Gerçeklerini Ortaya Çıkarabilecek Mi?

Hercai 41. bölüm 2. fragmanında; Kahya, akıl danıştığı kişiden kendisinin Reyyan’ın karşısına babası olarak çıkmadan önce, Azize’nin geçmişini araştırıp bunu neden yaptığını bulmasını tavsiye ediyor. O zaman taşların yerine oturacağını anlayan Kahya, kızının ve Miran’ın bu gerçekler ortaya çıkmadan güvende olamayacağını anlıyor. Hemen, Azize’nin geçmişini araştırmaya başlıyor.

Hercai 41. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1310969100282343426

HERCAİ 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Azat’ın vurulmasından sonra herkes Miran’a düşman olur. Miran, Azat’ı kendisinin vurmadığını söylese de kimse ona inanmaz. Bir tek Reyyan inanır. Önce ona silah çeker. Sonra ondan boşanacağını söyleyip gitmesini ister. Böylelikle ailenin Miran’ı öldürmesine engel olacağını düşünür.

Aslan, Azat’ı kendisinin vurduğunu açıklar. Miran, Aslan’ın kim olduğunu araştırmaya başlar. Onu bulup karşısına çıkar. Aslan, onun ve Azat’ın hayatını kendisinin kurtardığını söyler. Miran, Aslan’ın dost mu düşman mı olduğunu anlayamaz. Aslan Aslanbeyin gelmesiyle Azize, tutuşmaya başlar.

Azize, Aslan’a neden onu göndermek zorunda kaldığını anlatır. Ama o, Azize’ye karşı büyük bir kin beslemektedir. Sultan oğluna kavuşur. Gönül ise, evi terk eder. Reyyan’ın öz babası Aslan’ı büyüten kişidir. Aslan, onun öz babası olmadığını öğrenince geri dönmeye karar verir. Reyyan’ın öz babası, artık kızına uzaktan bakmak istemez. Reyyan, anneannesinin yanında olan Miran’ın yanına gider.

Ona, hiç bir zaman Azat’ı vurduğuna inanmadığını söyler. O sırada Hazar gelir. Hazar, silahını Miran’a doğrultur. Reyyan, babasından Miran’ı vurmamasını onun masum olduğunu söyle. O sırada üç el silah sesi duyulur. Reyyan, Miran’ın vurulduğunu zanneder.

Hercai 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Babasının Hazar Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler