Ana SayfaDizilerBabil 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan En Yakın Arkadaşıyla Karısının İhanetini...

İlgili Postlar

Babil 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan En Yakın Arkadaşıyla Karısının İhanetini Öğreniyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniye izlenen dizisi Babil, 14. bölümüyle 2 Ekim Cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İrfan, hapishaneye düşer. Egemen’in Deniz’in kendi oğlu olduğunu söylemesi İrfan’a ikinci şok olur. Eda’yı arayan İrfan, hapiste olduğunu Egemen’in kendisinin Deniz’in oğlu olduğunu söylediğini anlatır. İrfan, beklediği cevabı alamaz. Eda, sadece ondan çok özür dilediğini söyler. Babil 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı, İrfan, en yakın arkadaşıyla karısının ihanetini öğreniyor.

Cuma Dizileri 2020

İrfan En Yakın Arkadaşıyla Karısının İhanetini Öğreniyor!

Babil 14. bölüm 1. fragmanında; İrfan, Egemen’in kendisine Deniz’in oğlu olduğunu söylemesinden sonra hala duyduklarına inanamıyor ve Eda’yı arıyor. Yine tüm bunların bir oyun olduğunu düşünürken Eda’nın çırpınışlarından durumun doğru olduğunu anlıyor. Hem en yakın arkadaşı tarafından sırtından vurulan İrfan. karısının bu ihanetini kabullenemiyor. Hele de canından çok sevdiği Deniz’i kurtarmak uğruna yapmak istemediği şeyleri yapıp düştüğü durum karşısında ne yapacağını bilemez duruma düşüyor.

İşte Babil 14. bölüm 1. fragmanı,,,

BABİL 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakan, İrfan’ı yaralayıp Deniz’i kaçırır. Süleyman, Hakan’dan Deniz’i öldürmesini ister. Yaralı olan İrfan, Nihal’den yardım ister. Yolda onun kaza yaptığını öğrenen Nihal, Hakan’ı Ayşe olarak arayıp onun babasına benzemediğini anladığını söyler. Durumdan Egemen’in de haberi olur. Egemen, Deniz’i ormanda bulup kurtarır. Hastanede yatan İrfan, oğlunun Egemen tarafından kurtarıldığını öğrenince çok mutlu olur.

Teslim olmaktan vazgeçip yurt dışına kaçmaya karar verir. Bu arada Egemen, Eda’ya gidip oğlunu istediğini bunu İrfan’a onun anlatmasını ister. Eda, anlatmaya çalışır. Ama yapamaz. İrfan, Egemen’den kendilerine bir tekne ayarlamalarını istar. Egemen ise, Süleyman ile konuşup onu hapisten çıkaracağını ve onu hapse sokacağını söyler.

Süleyman, en yakın arkadaşına neden böyle bir şey yaptığını Egemen’e sorar. Oda Eda’ya aşık olduğunu itiraf eder. Egemen, kasaya Süleyman’ın numaraları polis tarafından aranan paraları koyar ve İrfan’la buluşup tekneye gider. Teknedeki adam ise, Süleyman’ın gönderdiği adam zannedip İrfan’la görüşür. O sırada polisler etraflarını sarar.

Teknenin içi silahlarla doludur. İrfan, hemen denize atlayıp kaçmaya çalışır. Nihal, İrfan’ın böyle bir şey yaptığına inanamaz. Ama yinede tutuklamak zorunda kalır. Ellerine kelepçe takılan İrfan, Egemen’in kendisini yine sattığını anlar.

 Babil 14. Bölüm Ön İzleme Yayında! İrfan Eda’dan Beklediği Cevabı Alamayınca Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler