Ana SayfaDizilerBabil 14. Bölüm Ön İzleme Yayında! İrfan Eda'dan Beklediği Cevabı Alamayınca Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Babil 14. Bölüm Ön İzleme Yayında! İrfan Eda’dan Beklediği Cevabı Alamayınca Yıkılıyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniye izlenen dizisi Babil, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deniz, Hakan tarafından kaçırılıyor. Yaralanan İrfan, yolda kaza geçiriyor. Nihal, Ayşe olarak Hakan’ı arayıp onun Deniz’e kötü bir şey yapmasını engelliyor. Egemen, Deniz’i bulup annesine teslim ediyor. İrfan, yurt dışına kaçmak için Egemen’den bir tekne ayarlamasını istiyor. Çocuğunu isteyen Egemen, Süleyman ile iş birliği yapıp onun suçunu İrfan’ın üstüne atan bir plan yapılıyor. İrfan, neye uğradığını anlamadan tutuklanıyor. Babil 14. bölüm Ön izleme yayınlandı. Egemen’le konuştuktan sonra İrfan Eda’yı arıyor. İrfan, Eda’dan beklediği cevabı alamayınca yıkılıyor.

Cuma Dizileri 2020

İrfan Eda’dan Beklediği Cevabı Alamayınca Yıkılıyor!

Babil 14. bölüm ön izlemesi yayınlandı. İrfan, hapishaneye düşüyor. Egemen’in Deniz’in kendi oğlu olduğunu söylemesi İrfan’a ikinci şok oluyor. Eda’yı arayan İrfan, hapiste olduğunu Egemen’in kendisinin Deniz’in oğlu olduğunu söylediğini anlatıyor. İrfan, beklediği cevabı alamıyor. Eda, sadece ondan çok özür dilediğini söylüyor.

İşte Babil 14. bölüm ön izlemesi…

BABİL 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hakan, İrfan’ı yaralayıp Deniz’i kaçırıyor. Süleyman, Hakan’dan Deniz’i öldürmesini istiyor. Yaralı olan İrfan, Nihal’den yardım istiyor. Yolda onun kaza yaptığını öğrenen Nihal, Hakan’ı Ayşe olarak arayıp onun babasına benzemediğini anladığını söylüyor. Durumdan Egemen’in de haberi oluyor. Egemen, Deniz’i ormanda bulup kurtarıyor. Hastanede yatan İrfan, oğlunun Egemen tarafından kurtarıldığını öğrenince çok mutlu oluyor.

Teslim olmaktan vazgeçip yurt dışına kaçmaya karar veriyor. Bu arada Egemen, Eda’ya gidip oğlunu istediğini bunu İrfan’a onun anlatmasını istiyor. Eda, anlatmaya çalışıyor. Ama yapamıyor. İrfan, Egemen’den kendilerine bir tekne ayarlamalarını istiyor. Egemen ise, Süleyman ile konuşup onu hapisten çıkaracağını ve onu hapse sokacağını söylüyor.

Süleyman, en yakın arkadaşına neden böyle bir şey yaptığını Egemen’e soruyor. Oda Eda’ya aşık olduğunu itiraf ediyor. Egemen, kasaya Süleyman’ın numaraları polis tarafından aranan paraları koyuyor ve İrfan’la buluşup tekneye gidiyor. Teknedeki adam ise, Süleyman’ın gönderdiği adam zannedip İrfan’la görüşüyor. O sırada polisler etraflarını sarıyor.

Teknenin içi silahlarla doludur. İrfan, hemen denize atlayıp kaçmaya çalışıyor. Nihal, İrfan’ın böyle bir şey yaptığına inanamıyor. Ama yinede tutuklamak zorunda kalıyor. Ellerine kelepçe takılan İrfan, Egemen’in kendisini yine sattığını anlıyor.

Babil 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Egemen’in Bundan Sonraki Adımı Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler