Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı'dan Exxen...

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Exxen…

Dünyaca ünlü dizi ve sinema platformu Netflix’e rakip olmak için yepyeni bir platform oluşturan televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya sayfasından yayınladığı bir paylaşımla yeni projesi duyurarak takipçilerini heyecanlandırdı. “Exxen” adını verdiği yepyeni platform ve Detayları Haberimizde..

Acun’un Türkiye Rapçisini Seçiyor Yarışmasında İlk 2 Jürisi Kesinleşti…

Acun Ilıcalı’dan Exxen Sürprizi…

TV 8’in sahibi ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Türk dijital TV platformu için ilk  altyapı çalışmalarını başlattı. Dünyaca ünlü başarılarıyla bilinen Acun Ilıcalı, dün sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımda yepyeni platformun ismini “Exxen” olacağını hayranlarına ilan etti.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun: “Yeni Dijital Platformumuz Exxen’de Yakında Beraberiz”

Usta yapımcı Ilıcalı, konsept olarak Blutv ile Netflix’e rakip olacak biçimde yepyeni bir platform oluşturdu. Bu son platformunda yeni yarışmalara ağırlık verecek ve Cemal Can Canseven, Cem Yılmaz, Aleyna Tilki, İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç gibi birbirinden ünlü isimlerle çalışacağı biliniyor. Dün itibariyle Instagram hesabından paylaşan Acun, “Yeni dijital platformumuz Exxen’de yakında beraberiz” ifadeleriyle duyurdu..

Cemal Can Canseven Kimdir?  Cem Yılmaz kimdir? Aleyna Tilki kimdir?   İbrahim Büyükak Kimdir?  Eser Yenenler kimdir? Oğuzhan Koç kimdir?

Diğer yandan Acun’un bu yeni platformunda yarışmaların yanı sıra orijinal filmler ve dizilerde yer alacak..

İşte Acun Ilıcalı’nın Sürpriz Exxen Paylaşımı;

Acun Ilıcalı'nın Exxen Paylaşımı
Acun Ilıcalı’nın Exxen Paylaşımı

Acun’dan Masterchef Yarışmacılarına Kullanım Yasağı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler