Ana SayfaÜnlülerAcun'un Türkiye Rapçisini Seçiyor Yarışmasında İlk 2 Jürisi Kesinleşti...

İlgili Postlar

Acun’un Türkiye Rapçisini Seçiyor Yarışmasında İlk 2 Jürisi Kesinleşti…

Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması başlıyor! Tv8 televizyonlarında yayınlanacak olan Acun Medya organisazyonunda Türkiye Rapçisini Seçiyor yarışmasında ilk 2 juri üyesi kesinleştiği öne sürüldü.. Peki, Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması jüri üyeleri kimler olacak? İşte, yarışmayla ilgili ayrıntılar Haberimizde..

Acun’un Türkiye Rapçisini Seçiyor Yarışmasında İlk 2 Jürisi Kesinleşti…

Yeni yarışma Türkiye Rapçisini Arıyor, Tv8 televizyonları tarafından duyurusu yapıldı.  Yakın dönemde ekranlarda izleyicisi ile buluşacak olan Türkiye Rapçisini Arıyor yarışması Türkiye’de gelmiş geçmiş en yetenekli rap yıldızını arayıp bulacak. Acun’un Türkiye Rapçisini Seçiyor Yarışmasında İlk 2 Jürisi Kesinleşti…

Ünlü Jürilerin karşısında en iyi performanslarını sergileyip birinci çıkan yarışmacı Türkiye’nin yeni yıldızı olacak.  Türkiye Rap müzik yarışmasının Tv8 tarafından duyurusunun yayınlanmasının sonrasında jüri koltuğunda oturacak olan ünlü isimler ise şimdiden merak konusu oldu bile..

Çok Yakınca İzleyicisi Karşısında…

Çok yakında izleyici karşısına çıkmak için heyecanlanan Türkiye Rapçisini Arıyor yarışmasının başvuru tanıtım fragmanı da Tv8 ekranlarında yayınlandı. Gelmiş geçmiş en iyi rap parçalarını söylenip jüri karşısında ter döküp performans sergileneceği yarışmanın yayın tarihi ise henüz belli olmadı…

Sagopa Kajmer ve Ceza Geliyor…

Acun Medya şirketi tarafından henüz bir resmi açıklama olmazken, Türkiye Rapçisini Arıyor adlı yarışmasının ünlü jüri koltuğunda Sagopa Kajmer ve Ceza’nın oturacağı düşünülüyor..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler